Overgave

Overgave - Elle van Bohemen | Tiliboo-afrobeat.com

...ve [Mil.Woordenboek, spelling van 1861 ``Overgave``] 1 o ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Overgave' door Said ... ... .O. eener vesting aan den vijand. Zie Kapitulatie. 2 o.O. eener betrekking aan eenen opvolger, die haar moet overnemen. De opvolger in de betrekking moet zich natuurlijk bekend maken met zijne verpligtingen en met den staat van het beheer, dat door den voorgan... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'overgave', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Overgave in de praktijk. Door ruimte te maken voor de ... Overgave - 5 definities - Encyclo ... . Overgave in de praktijk. Door ruimte te maken voor de ander en bereid te zijn steeds dieper te kijken. Wie ben ik, wie is de ander, hoe komen we samen - zo bereik je die overgave. Vrij zijn betekent niet dat je altijd gelukkig bent. Of dat alles gaat zoals je wilt, maar dat je liefdevol kunt zijn met wat er is, wat er ook gebeurt. Overgave betekent niet dat we dit verlangen ontkennen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elle van Bohemen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Overgave.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalen in Overgave zijn zeer divers. Ze zijn erotisch, grappig,ontroerend, spannend en hier en daar schaamteloos. Ze prikkelen de fantasieen nemen de lezer mee naar een wereld waar erotiek de hoofdrol speelt. Dezebundel bevat erotische fantasieën van vrouwen, geschreven door vrouwen envoor vrouwen.De verhalen zijn stuk voor stuk met hart en ziel geschreven, wetende datde opbrengst ten goede komt aan Viva la Donna. Deze stichting wil vrouwenmet kanker weer laten stralen, door middel van verwenzorg en hetorganiseren van campagnes.Elle van Bohemen is een nom de plume waarachter maar liefst vijftienauteurs schuilgaan. Elk van de auteurs verzorgde een verhaal in de bundel.De auteurs:Alice Bakker (Oude Wetering),Jacqueline Coppens (Hardenberg),Maria Genova (Heemskerk),Aefke ten Hagen (Utrecht),Janneke Heimweg (Groningen),Olga Hoekstra (Enschede),Verena Germeraad (Heerlen),Jeannette Jansen-Kim (Apeldoorn),Eveline Karman (Duiven),Nynke Laanstra (Assen),Ellen de Ruiter (Leeuwarden),Lilian Schneider (Appingedam),Melissa Skaye (Hoorn),Rita Spijker (Middelbert)Ria Westerhuis(DeWijk)

Wil je het boek lezen?Overgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elle van Bohemen. Lezen Overgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN