Jana Berzelius 2 - Narcotica

Jana Berzelius 2 - Narcotica - Emelie Schepp | Tiliboo-afrobeat.com

...rzelius 2 - Narcotica (Paperback). In een trein wordt een dode vrouw aangetroffen ... Narcotica Schepp, Emelie bij Kantoorboekhandel Laan ... . Officier van justitie Jana Berzelius wordt op de zaak gezet.... Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek en zij ziet al snel een patroon dat duidt op een seriemoordenaar. Ze is vastbesloten de dader te berechten. Maar Jana heeft zo haar eigen problemen: Danilo, de man die ze liever zou vergeten, is ontsnapt en dwingt haar, opnieuw, haar grenzen - en de wet - te overtreden. Narcotica. Na het succes van haar debuut Memento is Narcotica het tweede boek v ... Narcotica (Jana Berzelius Book 2) eBook: Schepp, Emelie ... ... . Narcotica. Na het succes van haar debuut Memento is Narcotica het tweede boek van de Zweedse Emelie Schepp. Een zelfstandig te lezen vervolg op het eerste boek, dus je komt meer te weten over hoofdpersoon Jana Berzelius.Op het station van Norrköping wordt in een trein een dode vrouw aangetroffen. Ze is ges...

INFORMATIE

AUTEUR
Emelie Schepp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jana Berzelius 2 - Narcotica.pdf

OMSCHRIJVING

In een trein wordt een dode vrouw aangetroffen. Officier van justitie Jana Berzelius wordt op de zaak gezet. De verdenkingen wijzen in de richting van Danilo, de man die zij liever zou vergeten.Na het succes van haar debuut "Memento' is "Narcotica' het tweede boek van de Zweedse Emelie Schepp.Voor de fans van Jo Nesbo, Stieg Larsson en Samuel Bjork.Een zelfstandig te lezen vervolg op het eerste boek, dus je komt meer te weten over hoofdpersoon Jana Berzelius. Op het station van Norrköping wordt in een trein een dode vrouw aangetroffen. Ze is gestorven toen een van de bolletjes die ze smokkelde, openbarstte in haar maag. De vrouw blijkt de reis niet alleen afgelegd te hebben. Maar waar is de andere vrouw gebleven?Officier van justitie Jana Berzelius wordt op de zaak gezet en al snel blijkt dat zij er persoonlijk meer bij betrokken is dan haar lief is. De verdenkingen wijzen in de richting van Danilo, de man met wie ze is opgegroeid maar die ze liever zou vergeten. Hij weet te veel over haar en met al die kennis is hij een direct gevaar voor Jana. Om haar verleden en haar toekomst te beschermen, moet ze Danilo vinden voordat de politie dat doet.

Wil je het boek lezen?Jana Berzelius 2 - Narcotica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emelie Schepp. Lezen Jana Berzelius 2 - Narcotica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN