Hoezo, de baas?

Hoezo, de baas? - Katinka Velthuijs | Tiliboo-afrobeat.com

...de baas? is een handboek menselijk management voor iedereen in de organisatie, van directeur tot uitvoerend medewerker ... Workshop emotie-eten de baas | Hoezo Heino? ... . Het laat aan de hand van de avonturen van manager Michiel en medewerkster Marjan zien hoe hiërarchie door de komst van een nieuwe directeur plaatsmaakt voor vertrouwen en hoe authentiek leiderschap alle lijstjes doet verbleken. Onlangs verscheen het nieuwe boek van Katinka Velthuijs: 'Hoezo, de baas?'. Het boek heeft als ondertitel 'van lijstjes naar leiderschap' en gaat over de nadelen van 'traditioneel, hiërarchis ... Hoezo, de baas? door Katinka Velthuijs (Boek ... ... . Het boek heeft als ondertitel 'van lijstjes naar leiderschap' en gaat over de nadelen van 'traditioneel, hiërarchisch leidinggeven' en de voordelen van 'nieuw, mensgericht leidinggeven'. 'Hoezo, de baas?' is een handboek menselijk management voor iedereen in de organisatie, van directeur tot uitvoerend medewerker. Het laat aan de hand van de avonturen van manager Michiel en medewerkster Marjan zien hoe hiërarchie door de komst van een nieuwe directeur plaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Katinka Velthuijs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoezo, de baas?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoezo, de baas? 1e druk is een boek van Katinka Velthuijs uitgegeven bij Eburon Business. ISBN 9789059728776 Hoezo, de baas? is een handboek menselijk management voor iedereen in de organisatie, van directeur tot uitvoerend medewerker. Het laat aan de hand van de avonturen van manager Michiel en medewerkster Marjan zien hoe hi rarchie door de komst van een nieuwe directeur plaatsmaakt voor vertrouwen en hoe authentiek leiderschap alle lijstjes doet verbleken. De aanloop naar de reorganisatie wordt belicht vanuit het perspectief van zowel de directeur als de werknemers en ook de klant wordt niet vergeten. Een nieuw tijdperk breekt aan voor de leidinggevenden en hun medewerkers, maar niet iedereen is daar even gelukkig mee...Hoezo, de baas? is een vervolg op Hoezo, mijn mensen? dat medewerkers laat zien hoe zij zich kunnen wapenen tegen de lijstjesmentaliteit van hun leidinggevenden. Weerbare werknemers vormen immers een belangrijk ingredi nt van een andere bedrijfscultuur die de mens weer centraal stelt. Maar alleen dat volstaat niet. Hoezo, de baas? biedt daarom een eigenzinnige visie op leiderschap. Hoe ga je als leidinggevende om met die weerbare en mondige medewerkers? Wat is er nodig om daadwerkelijk het beste in mensen naar boven te halen? En wat kun je daar als werknemer zelf aan bijdragen?Katinka Velthuijs (1968) heeft, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid, ruime werkervaring opgedaan in onder andere de financi le sector en de vastgoedwereld. Thans is zij directeur van een stichting die financi le hulp biedt in urgente probleemsituaties. Via haar eigen bureau Lunare Persoonlijk Raadgever geeft zij trainingen, workshops en lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Wil je het boek lezen?Hoezo, de baas? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katinka Velthuijs. Lezen Hoezo, de baas? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN