Hanboek voor de Balie Assistent

Hanboek voor de Balie Assistent - Anna Berends van Loenen | Tiliboo-afrobeat.com

... voor de Balie Assistent 1e druk is een boek van Anna Berends van Loenen ... 32 Balie medewerker vacatures beschikbaar ... . ISBN 9789082398304 Handboek voor de Balie Assistent. Vroeger was het beroep van balie assistent een functie die werd gecombineerd met de functie van tandartsassistent. De auteur van "Handboek voor de Balie assistent" is Anna Berends van Loenen. Anna heeft als praktijkmanager met beide benen in de praktijk gestaan en heeft door vallen en opstaan geleerd wat werkt in de tandartspraktijk en wat niet. Inmiddels is ze al jaren succesvol trainer voor praktijkmanagers en ba ... bol.com | Handboek voor de coassistent | 9789031398027 ... ... . Inmiddels is ze al jaren succesvol trainer voor praktijkmanagers en balie assistenten. Handboek voor de Balie Assistent gepresenteerd Vroeger was het beroep van balie assistent een functie, die werd gecombineerd met de functie van tandartsassistent. De baliewerkzaamheden bepekten zich tot het afhandelen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Berends van Loenen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Hanboek voor de Balie Assistent.pdf

OMSCHRIJVING

Hanboek voor de Balie Assistent 1e druk is een boek van Anna Berends van Loenen. ISBN 9789082398304 Handboek voor de Balie Assistent. Vroeger was het beroep van balie assistent een functie die werd gecombineerd met de functie van tandartsassistent. De baliewerkzaamheden beperkten zich tot het afhandelen van simpele telefoontjes en het maken van afspraken.Echter, door veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen in technologie, de toenemende mondigheid van pati�nten (niet alleen mondeling maar ook via e-mail en social media) en de groei van praktijk, is de rol van balie assistent gegroeid tot de spil van de praktijk.Een goede balie assistent is een gastvrouw, een visite-kaartje, maar ook degene die een belangrijke invloed heeft op de workx{fb02}ow in de praktijk en daarmee ook invloedheeft op de continu�teit van de afspraken en de pati�nten-zorg in de praktijk.Er is dus steeds meer komen kijken bij de functie van balie assistent. Na aanleiding van diverse vragen uit praktijken hebben wij een handboek samengesteld met de belangrijkste aspecten van de functie en tips die je direct kan toepassen in jouw praktijk, of je nu net begint of al een gevorderde balie assistent bent. Mocht je nog niet werkzaam zijn in de prak-tijk, dan kan dit handboek goed als hulpmiddel dienen om je klaar te stomen voor de functie.

Wil je het boek lezen?Hanboek voor de Balie Assistent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Berends van Loenen. Lezen Hanboek voor de Balie Assistent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN