Coach jezelf in drie stappen

Coach jezelf in drie stappen - H Van Stekelenburg | Tiliboo-afrobeat.com

...chrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorie en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolingu isch programmeren het enneagram en het kernkwadrant ... Coach jezelf in drie stappen - U. van Stekelenburg - (ISBN ... ... .Coach jezelf in drie stappen leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Coach jezelf in drie stappen (Paperback). Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun... Coach jezelf in drie stappen 1e druk is een boek van U. van Stekelenburg uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348664 Jezelf c ... Coach jezelf in drie stappen | mijn-bsl ... . Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun... Coach jezelf in drie stappen 1e druk is een boek van U. van Stekelenburg uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031348664 Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de beh...

INFORMATIE

AUTEUR
H Van Stekelenburg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Coach jezelf in drie stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een 'professional'. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen.Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorie en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolingu isch programmeren het enneagram en het kernkwadrant.Coach jezelf in drie stappen leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven.Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar je om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt.Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar je om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt.

Wil je het boek lezen?Coach jezelf in drie stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H Van Stekelenburg. Lezen Coach jezelf in drie stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN