Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit

Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit - Peter Vermeulen | Tiliboo-afrobeat.com

...vroeg dan laat en beter laat dan nooit 1e druk is een boek van Peter Vermeulen uitgegeven bij Epo, Uitgeverij ... Katja Schuurman presenteert nieuwe reeks Beter Laat Dan ... ... . ISBN 9789064452611 Het onderzoek over autistische spectrumstoornissen heeft de laatste jaren een hele weg afgelegd. Beter Laat Dan nooit is een reisprogramma bij RTL4. Katja Schuurman gaat met Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barry Stevens en Peter Faber op reis door Midden- en Zuid-Amerika. Samen met Katja als reisleider bezoeken zij Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië. Ze bezoeken bijzonder plek ... Beter Laat Dan Nooit gemist? Bekijk hier alle uitzendingen ... ... . Samen met Katja als reisleider bezoeken zij Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië. Ze bezoeken bijzonder plekken en doen ook nog leuke activiteiten onderweg. Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit | ISBN 9789064452611 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) b...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Vermeulen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit.pdf

OMSCHRIJVING

Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit 1e druk is een boek van Peter Vermeulen uitgegeven bij Epo, Uitgeverij. ISBN 9789064452611 Het onderzoek over autistische spectrumstoornissen heeft de laatste jaren een hele weg afgelegd. Toch worden deze stoornissen nog dikwijls niet tijdig onderkend, vooral bij personen met een normale tot hoge intelligentie. De stoornis lijkt bij deze personen mildere vormen aan te nemen of beantwoordt in elk geval minder aan het klassieke beeld van autisme. Gevolg is dat de stoornis vaak pas in de adolescentie of in de volwassenheid wordt gediagnosticeerd. Peter Vermeulen deed uitgebreid onderzoek naar de diagnostiek van autisme bij normaal tot hoog begaafde volwassenen en promoveerde ermee aan de Universiteit van Leiden. Het eerste deel is een omvattende omschrijving van de huidige inzichten in autisme en in de diagnostiek ervan. Het tweede deel bevat de onderzoeksgegevens over het beeld van autisme bij normaal begaafde personen en over de factoren die verband houden met het tijdstip van de diagnose. Naast een gedetailleerde analyse van de schoolloopbaan, het maatschappelijk functioneren, de intelligentiestructuur en het sociale oordeelsvermogen van de betreffende groep biedt het boek ook praktische suggesties voor de diagnose. Het boek besluit met een aantal aanbevelingen voor verder onderzoek.

Wil je het boek lezen?Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Vermeulen. Lezen Beter vroeg dan laat en beter laat dan nooit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN