Wijsheid in één minuut

Wijsheid in één minuut - Anthony de Mello | Tiliboo-afrobeat.com

...heid in één minuut is een nieuwe bundel verhalen van Anthony de Mello ... Wat is echte wijsheid? | Bijbelwoord.nl ... . De hoofdpersoon in elk van deze verhalen is steeds de Meester. Het is niet altijd dezelfde persoon: soms is het een hindoeïstische goeroe, soms een zen roshi, een taoïstische wijze, een joods rabbijn, een christen monnik, een soefi mysticus. Een uur zitten bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit. Origineel: An hour sitting with a pretty girl pa ... Wijsheden ... . Dat is relativiteit. Origineel: An hour sitting with a pretty girl passes like a minute, but a minute sitting on a hot stove seems like an hour. * Een waardige opvolger van Bronnen van leven, Het gebed van de kikker en Het lied van de vogel * Een wereldwijde bestseller * Reeds in méér dan 10 talen vertaald Wijsheid in één minuut is een nieuwe bundel verhalen van Anthony de Mello. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony de Mello
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid in één minuut.pdf

OMSCHRIJVING

* Een waardige opvolger van Bronnen van leven, Het gebed van de kikker en Het lied van de vogel*Een wereldwijde bestseller*Reeds in méér dan 10 talen vertaaldWijsheid in één minuut is een nieuwe bundel verhalen van Anthony de Mello. De hoofdpersoon in elk van deze verhalen is steeds de Meester. Het is niet altijd dezelfde persoon: soms is het een hindoeïstische goeroe, soms een zen roshi, een taoïstische wijze, een joods rabbijn, een christen monnik, een soefi mysticus. Hij is Laozi en Socrates, Boeddha en Jezus...Het vergt van de lezer slechts één minuut om elk van de anekdotes te lezen. En vaak zal de lezer verbijsterd of zelfs geërgerd zijn door de taal van de Meester. Dit is dan ook geen gemakkelijk boek. Het werd geschreven, niet om te beleren maar om te doen Ontwaken. Terwijl de lezer de gedrukte bladzijde leest en vecht met de cryptische taal van de Meester, is het mogelijk dat hij onbewust stuit op de Stille Leer en dat hij wakker wordt geschud – én Veranderd wordt.

Wil je het boek lezen?Wijsheid in één minuut in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony de Mello. Lezen Wijsheid in één minuut Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN