Redders van boven

Redders van boven - Herman IJsseling | Tiliboo-afrobeat.com

... van boven (Hardcover). Luchtfotografie van de KNRM in actie ... Redders van boven | Topboeken ... . Van reddingboten in actie in de stormachtige zeegaten bij de Wadden tot een... Redders van boven Fotograaf Herman IJsseling is in 2011 begonnen met het maken van een reeks luchtfoto's. Wanneer hij in 2013 van een schip op zee een foto maakt, komt zijn vliegtuigje in slecht weer terecht en stort in zee. Luchtfotografie van de KNRM in actie. Nederlandstalig. Formaat: 30x30cm. Uitvoering: Gebonden, h ... Uitzending gemist | Tijd voor MAX, Redders van boven op ... ... . Nederlandstalig. Formaat: 30x30cm. Uitvoering: Gebonden, harde kaft. Aantal pagina's: 128 pagina full colour 'Redders van boven', een prachtige hommage aan de KNRM van uitgeverij Flying Focus. In 2011 vatte Herman IJsseling al het plan op om een boek over de KNRM te maken. Een hommage dat extra lading heeft gekregen door de reddingsactie in mei 2013 om IJsseling zélf te redden. Redders van bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman IJsseling
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Redders van boven.pdf

OMSCHRIJVING

Luchtfotografie van de KNRM in actie. Van reddingboten in actie in de stormachtige zeegaten bij de Wadden tot een hoist-oefening met helikopter op een zomeravond. Een prachtig eerbetoon van luchtfotograaf Herman IJsseling van Flying Focus aan de KNRM, een organisatie van hoofdzakelijk vrijwilligers en heel bijzonder materieel. In 2013 werd de fotograaf na een crash in de Noordzee gereddoor de Koos van Messel die hij een paar maanden daarvoor voor dit boek gefotografeerd had.

Wil je het boek lezen?Redders van boven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman IJsseling. Lezen Redders van boven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN