Leerboek voor de lymfedrainage

Leerboek voor de lymfedrainage - B. Hoogkamer | Tiliboo-afrobeat.com

...k voor de lymfedrainage 1e druk is een boek van B ... Manuele Lymfedrainage ... . Hoogkamer uitgegeven bij The Container. ISBN 9789070502171 Om manuele lymfedrainage goed uit te kunnen voeren en de juiste indicaties en contra-indicaties te kunnen stellen, is een diepgaande kennis van het menselijk lichaam noodzakelijk. Bestel: Leerboek voor de manuele lymfedrainage Bestel Leerboek voor de manuele lymfedrainage met ISBN/EAN 9789070502171 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, ... Leerboek voor de lymfedrainage PDF Download | BANK72 PDF ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Leerboek voor de lymfedrainage 1e druk is een boek van B. Hoogkamer uitgegeven bij The Container. ISBN 9789070502171 Om manuele lymfedrainage goed uit te kunnen voeren en de juiste indicaties en contra-indicaties te kunnen stellen, is een diepgaande kenni...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Hoogkamer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leerboek voor de lymfedrainage.pdf

OMSCHRIJVING

Leerboek voor de lymfedrainage 1e druk is een boek van B. Hoogkamer uitgegeven bij The Container. ISBN 9789070502171 Om manuele lymfedrainage goed uit te kunnen voeren en de juiste indicaties en contra-indicaties te kunnen stellen, is een diepgaande kennis van het menselijk lichaam noodzakelijk. Omdat niets zo “praktisch” is zijn deze factoren samengevoegd. Dit leerboek is daardoor zowel geschikt om gebruikt te worden bij het onderwijs in het instituut als voor applicatiecursussen.

Wil je het boek lezen?Leerboek voor de lymfedrainage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Hoogkamer. Lezen Leerboek voor de lymfedrainage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN