Hoe maak ik van een olifant weer een mug?

Hoe maak ik van een olifant weer een mug? - Theo IJzermans | Tiliboo-afrobeat.com

...k ik van een olifant weer een mug? 1e druk is een boek van Theo IJzermans uitgegeven bij Uitgeverij Thema ... Hoe maak ik van een olifant weer een mug? by Theo IJzermans ... . ISBN 9789058719829 Het enorme succes van Beren op de weg maakt één ding overtuigend duidelijk: er veel behoefte aan een methode om beter om te gaan met werksituaties die stress, frustraties, en niet-productief gedrag opleveren. In Hoe maak ik van een olifant weer een mug? bouwen IJzermans en Bender voort op Beren op de weg, spinsels in je hoofd. Ze herhalen kort de uitgangspunten van de RET - waardoor het boek ook voor beginners goed te volgen is ... Hoe maak ik van een olifant weer een mug? door Theo ... ... . Ze herhalen kort de uitgangspunten van de RET - waardoor het boek ook voor beginners goed te volgen is - en bespreken de functies van verschillende emoties en de irrationele gedachten die daar vaak de oorzaak van zijn. Geschreven bij Hoe maak ik van een olifant weer een mug?. Het voorgaande boek, 'Beren op de weg, spinsels in je hoofd' was al enorm stimulerend, maar dit boek gaat verder en dieper. Zowel als werknemer als leidinggevende en het geeft ook inzicht ...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo IJzermans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe maak ik van een olifant weer een mug?.pdf

OMSCHRIJVING

Het enorme succes van Beren op de weg, spinsels in je hoofd maakt één ding overtuigend duidelijk: er is veel behoefte aan een methode om beter om te gaan met werksituaties die stress, frustraties en niet-productief gedrag opleveren. De Rationele Effectiviteitstraining (de RET) is zo'n methode.In Hoe maak ik van een olifant weer een mug? bouwen IJzermans en Bender voort opBeren op de weg, spinsels in je hoofd. Ze herhalen kort de uitgangspunten van de RET - waardoor het boek ook voor beginners goed te volgen is - en bespreken de functies van verschillende emoties en de irrationele gedachten die daar vaak de oorzaak van zijn.Daarna gaan ze dieper in op veelvoorkomende problemen als uitstelgedrag, weerstand tegen verandering, schuldgevoel en onzekerheid. De vele voorbeelden, de prettig leesbare stijl en de herkenbare problematiek maken dit boek onmisbaar voor mensen die bewust willen werken.

Wil je het boek lezen?Hoe maak ik van een olifant weer een mug? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo IJzermans. Lezen Hoe maak ik van een olifant weer een mug? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN