Erfgename van de graal

Erfgename van de graal - Tom Harper | Tiliboo-afrobeat.com

...ame van de graal (Paperback). ... Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling ... Erfgename van de graal: Amazon.es: Harper, Tom, Van Sleen ... ... . Tooltip. Verkoop door partner van bol.com Bookshop Jo&Cat . In winkelwagen Op verlanglijstje. Andere verkopers (1) Bekijk en vergelijk alle verkopers. In De erfopvolgers van de graal geeft hij een gedetailleerd genealogisch overzicht van de nazaten van Jezus en zijn broer Jakobus, en werpt hij een heel nieuw licht op het verhaal van de bijbel. Vooral de raadselachtige figuren van Maria Magdalena en Jozef van Arimathea passeren de revue, maar ook de legenden van konin ... Erfgename van de graal, Tom Harper - Ebook - 9789024548569 ... ... . Vooral de raadselachtige figuren van Maria Magdalena en Jozef van Arimathea passeren de revue, maar ook de legenden van koning Arthur, de heilige graal en de tempelridders komen in een heel ander ... Erfgename van de graal | ISBN 9789024548422 direct en eenvoudig te bestellen bij B...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Harper
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Erfgename van de graal.pdf

OMSCHRIJVING

Achthonderd jaar geleden schreef iemand een legende die tot de spannendste zoektocht in de geschiedenis leidde... De jonge historica Ellie Stanton verruilt haar studie in Oxford voor een lucratieve baan bij de Monsalvat Bank, een zeer florerende bank die al sinds de middeleeuwen in het centrum van Londen is gevestigd. Al snel raakt ze verwikkeld in spannende bedrijfsovernames én een heftige relatie met de directeur. Het succes lonkt... totdat iemand haar influistert dat ze door de bank wordt gebruikt en in levensgevaar verkeert. Ellie blijkt het middelpunt te zijn in een strijd tussen de bank en een eeuwenoude broederschap, die beide op zoek zijn naar de legendarische graal. Ze ontdekt tot haar verbazing dat haar eigen familiegeschiedenis daar onverbrekelijk mee verbonden is.

Wil je het boek lezen?Erfgename van de graal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Harper. Lezen Erfgename van de graal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN