De tuin van de blinde

De tuin van de blinde - Nadeem Aslam | Tiliboo-afrobeat.com

... van de blinde (Paperback). In de maanden na 9/11 besluiten de Pakistaanse pleegbroers Jeo en Mikal heimelijk naar Afghanistan te gaan, niet om ... De tuin van de blinde, Nadeem Aslam - Ebook ... ... ... De tuin van de blinde | ISBN 9789025440732 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De tuin van de blinde. In de maanden na 9/11 besluiten de Pakistaanse pleegbroers Jeo en Mikal heimelijk naar Afghanistan te gaan, niet om er te... Koop De tuin van de blinde van Aslam. Nadeem met ISBN 9789045802855. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De tuin van de blinde. ... bol.com | De tuin van de blinde (ebook), Nadeem Aslam ... ... ... Koop De tuin van de blinde van Aslam. Nadeem met ISBN 9789045802855. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De tuin van de blinde. In de maanden na 9/11 besluiten de Pakistaanse pleegbroers Jeo en Mikal heimelijk naar Afghanistan te gaan, niet om er te vechten, maar om de gewonden te hel...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadeem Aslam
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De tuin van de blinde.pdf

OMSCHRIJVING

In de maanden na 9/11 besluiten de Pakistaanse pleegbroers Jeo en Mikal heimelijk naar Afghanistan te gaan, niet om er te vechten, maar om de gewonden te helpen. Het lot beschikt anders: Jeo wordt al snel gedood tijdens een bloedbad. Mikal overleeft en begint een gevaarlijke zoektocht naar zijn broer, onwetend van diens dood. Maar Mikals diepste wens is naar huis terug te keren, naar de vrouw op wie hij verliefd is, naar de vrouw die verliefd op hem is: de vrouw van Jeo.Zij wacht op Jeo in de tuin van zijn blinde vader, vol vertrouwen dat hij nog leeft. De blinde man zelf wordt gekweld door de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt in naam van 'de islam' en zijn vaderland.

Wil je het boek lezen?De tuin van de blinde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadeem Aslam. Lezen De tuin van de blinde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN