B.O.J. - Alarmfase 3

B.O.J. - Alarmfase 3 - Els Rooijers | Tiliboo-afrobeat.com

... - Alarmfase 3 3 (Hardcover). De president van Amerika is in Nederland ... Alarmfase 3 - De Doornenburger ... . Hij is in groot gevaar, want een aanslag dreigt. De freerunners willen hem... B.O.J. - Alarmfase 3. De president van Amerika is in Nederland. Hij is in groot gevaar, want een aanslag dreigt. De freerunners willen hem helpen, maar... Dweilorkest Alarmfase 3 uit Bemmel bestaat uit 22 muzikanten in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Zij verzorgen optredens op feesten, dweildagen en evenementen. De bezetting bestaat uit trompet, trombone, altsax, tenorsax, barito ... Alarmfase 3 | Dweilorkest Alarmfase 3 uit Bemmel ... . De bezetting bestaat uit trompet, trombone, altsax, tenorsax, bariton, sousafoon en slagwerk. AF3 is in 1998 opgericht en bestaat dus ruim 20 jaar. B.O.J. Alarmfase 3. De president van Amerika is in Nederland....

INFORMATIE

AUTEUR
Els Rooijers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
B.O.J. - Alarmfase 3.pdf

OMSCHRIJVING

De president van Amerika is in Nederland. Hij is in groot gevaar, want een aanslag dreigt. De freerunners willen hem helpen, maar hun reddingsactie wordt helemaal verkeerd begrepen. Niels, Pepijn en Adil krijgen de Amerikaanse veiligheidsdienst achter zich aan. Ze worden opgejaagd en achterna gezeten. Er is maar één oplossing ... Hoe zal dit avontuur van de freerunners aflopen? Het avontuur gaat beginnen! Runners voor runners!

Wil je het boek lezen?B.O.J. - Alarmfase 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els Rooijers. Lezen B.O.J. - Alarmfase 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN