Voorjaar 1918. Tot De Laatste Man

Voorjaar 1918. Tot De Laatste Man - Lyn Macdonald | Tiliboo-afrobeat.com

...voorjaar van 1918 kreeg het Duitse leger de opdracht te vechten 'tot de laatste man', in een allesbeslissend offensief ... Bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland - Wikipedia ... . Het brak de Britse linies - en daarbij bijna het gehele Britse leger. Het laatste jaar van de Grote Oorlog, die al miljoenen slachtoffers had geëist, was daarmee aangebroken. In het voorjaar van 1918 kreeg het Duitse leger de opdracht te vechten 'tot de laatste man', in een allesbeslissend offensief. Het brak de Britse linies - en daarbij bijna het gehele Britse leger. Het laatste jaar van de Grote oorlog, die al m ... Lyn Macdonald - Veen Bosch & Keuning België ... . Het brak de Britse linies - en daarbij bijna het gehele Britse leger. Het laatste jaar van de Grote oorlog, die al miljoenen slachtoffers had geëist, was daarmee aangebroken. Voorjaar 1918. Tot de laatste man | ISBN 9789041410986 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Lyn Macdonald kan zonder twijfel beschouwd worden als de grand lady van de Britse geschiedschrijving over de Eerste We...

INFORMATIE

AUTEUR
Lyn Macdonald
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voorjaar 1918. Tot De Laatste Man.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorjaar van 1918 kreeg het Duitse leger de opdracht te vechten 'tot de laatste man', in een allesbeslissend offensief. Het brak de Britse linies – en daarbij bijna het gehele Britse leger. Het laatste jaar van de Grote Oorlog, die al miljoenen slachtoffers had geëist, was daarmee aangebroken. Het werd het jaar waarin meer slachtoffers vielen dan in alle vorige jaren.Macdonald schetst de realiteit van het leven aan het front in het laatste oorlogsjaar:honger, kou, ziekte, heimwee en dood, maar ook kameraadschap, lef, moed en durf. Zoals altijd doet ze dit op een meelevende toon zonder daarbij in overgevoeligheid of sentimentaliteit te vervallen.

Wil je het boek lezen?Voorjaar 1918. Tot De Laatste Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lyn Macdonald. Lezen Voorjaar 1918. Tot De Laatste Man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN