Voor Dummies - Projectmanagement voor Dummies

Voor Dummies - Projectmanagement voor Dummies - Stanley E. Portny | Tiliboo-afrobeat.com

...management voor Dummies, 3e editie, pocketeditie 1e druk is een boek van Stanley E ... Broekhuis | Projectmanagement met PRINCE2 voor dummies ... ... . Portny uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353258 Dit praktische boek brengt je de beginselen van projectmanagement bij en laat je zien hoe je die gebruikt om een project succesvol te managen, van begin tot eind. Geschreven bij Projectmanagement voor Dummies, 3e editie, pocketeditie. Geeft meer een overzicht van de verschillende theorieen, dan handvatten om een project aan te pakken. Te theoretisch dus. 'Projectmanagement voor Dummies' leert je hoe je middelen aa ... PDF Projectmanagement voor Dummies ... . Te theoretisch dus. 'Projectmanagement voor Dummies' leert je hoe je middelen aanwendt, zoals mensen en financiën; doelen bereikt wanneer men geen direct gezag heeft over de deelnemers en hoe je de betrokkenheid van de teamleden verhoogt. Gesc...

INFORMATIE

AUTEUR
Stanley E. Portny
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Projectmanagement voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Lees hoe je projecten succesvol kunt leiden.Alles wat je nodig hebt om een geslaagd projectmanager te worden.In onze tijd- en kostenefficiënte wereld zijn deadlines en hoge verwachtingen de norm geworden. Dus hoe kun je succes bereiken? Dit praktische boek brengt je de beginselen van projectmanagement bij en laat zien hoe je die gebruikt om een project succesvol te managen,van begin tot eind. Als je je aan het voorbereiden bent op het PMP®-examen (ontwikkeld door het Amerikaanse Project Management Institute) kun je gerust zijn; dit boek staat op één lijn met het handboek voor dat examen.Stanley E. Portny is consultant in projectmanagement en gediplomeerd Project Management Professional (PMP®). Hij gaf trainingen en adviezen aan meer dan honderdvijftig openbare en particuliere organisaties.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Projectmanagement voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stanley E. Portny. Lezen Voor Dummies - Projectmanagement voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN