Juridische vaardigheden

Juridische vaardigheden - Marco Mosselman | Tiliboo-afrobeat.com

...he vaardigheden is geschreven voor studenten die een opleiding volgen waar Recht gegeven wordt en behandelt zo goed als alle deelvaardigheden die nodig zijn voor de uitoefening van het juridisch vak ... Juridische Vaardigheden | 9789001846039 | Tweedehands ... . De student wordt stap voor stap ingewijd in het vinden en gebruikmaken van juridische teksten. Juridische vaardigheden is bestemd voor studenten in het hoger onderwijs die beginnen aan een studie waarbij het Nederlandse recht een plaats in het curriculum heeft, zoals de meeste economische en managementopleidingen. Daarnaast is het uitstekend geschikt voor professionals in het bedrijfsleven die hun juridische vaardigheden willen verbeteren. Samenvatting Juridische Vaardigheden Tentamen 28 Augustus 2016, vrag ... bol.com | Juridische vaardigheden | 9789001899707 | M.M ... ... . Daarnaast is het uitstekend geschikt voor professionals in het bedrijfsleven die hun juridische vaardigheden willen verbeteren. Samenvatting Juridische Vaardigheden Tentamen 28 Augustus 2016, vragen en antwoorden Vooropdracht Juridische Vaardigheden Docentenhandleiding Arbeidsmarkt, re-integratie en scholi...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Mosselman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Juridische vaardigheden.pdf

OMSCHRIJVING

Professionals op hbo- of universitair niveau moeten juridische problemen kunnen herkennen en kunnen omgaan met juridische literatuur. Uitgangspunt van dit boek is dat studenten deze juridische vaardigheden ontwikkelen door te oefenen. Dus: een korte uitleg en daarna oefenen. Dit boek hoort thuis aan het begin van de studie en de oefeningen zijn te maken zonder juridische voorkennis. Op deze manier leren studenten op een heel praktijkgerichte manier werken met wettenbundels en elektronische bronnen. Daarnaast leren ze het verschil tussen privaat- en publiekrecht, het lezen van uitspraken, en het herkennen en begrijpen van diverse interpretatiemethoden van de rechter. Het gebruik van nieuwsberichten uit de media zorgt ervoor dat het boek toegankelijk is en aansluit bij de belevingswereld van studenten. Op de website www.juridischevaardigheden.nl staat veel extra materiaal. Juridische vaardigheden is bestemd voor studenten in het hoger onderwijs die beginnen aan een studie waarbij het Nederlandse recht een plaats in het curriculum heeft, zoals de meeste economische en managementopleidingen. Daarnaast is het uitstekend geschikt voor professionals in het bedrijfsleven die hun juridische vaardigheden willen verbeteren.

Wil je het boek lezen?Juridische vaardigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Mosselman. Lezen Juridische vaardigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN