Stemmingsklachten

Stemmingsklachten - Corrie Baas | Tiliboo-afrobeat.com

...iek en Behandeling. Boncura GGz is gespecialiseerd in behandeling van angst-/ stemmingsklachten en aandachtsproblemen ... Psychiatrienet ... . Er wordt gewerkt door middel van een persoonlijke benadering waarbij we verschillende behandelmethoden inzetten om jou je doelen te laten behalen. Stemmingsklachten Stemmingsklachten zijn klachten die te maken hebben met uw humeur en stemming. Er zijn verschillende soorten stemmingsklachten. psychische klachten: Stemmingsklachten, Angstklachten,Spanningsklachten, overspannenheid, burnout, Moeite met boosh ... Depressie en stemmingsklachten | Hersencentrum ... . psychische klachten: Stemmingsklachten, Angstklachten,Spanningsklachten, overspannenheid, burnout, Moeite met boosheid, Dwangmatig handelen of denken, vervelende ... Depressie/stemmingsklachten. Als ggz-professionals zijn wij in staat om onderscheid te maken tussen verschillende stemmingsklachten. Wanneer u gedurende langere tijd somber gestemd bent, kan het z...

INFORMATIE

AUTEUR
Corrie Baas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Stemmingsklachten.pdf

OMSCHRIJVING

Stemmingsklachten 1e druk is een boek van Corrie Baas uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088506758 Stemmingsklachten komen in onze maatschappij veel voor en hebben een breed scala aan oorzaken en uitingsvormen. Dysthymie, depressie, angst, manische depressiviteit, burn-out, stemmingsklachten bij lichamelijke aandoeningen, rouw en verlies en verslaving zijn hier voorbeelden van. Stemmingswisselingen hebben een grote impact op iemands leven en zijn naaste omgeving. Het goede nieuws is dat ze met de juiste inspanningen te verminderen en/of te verhelpen zijn. In dit boek worden de verschillende vormen van stemmingsklachten per achterliggende problematiek uitgediept. De samenhang van verschillende klachten bij een aandoening wordt helder en inzichtelijk gemaakt. Toegepaste methoden laten zien hoe vicieuze cirkels doorbroken kunnen worden. Dit boek is geschreven voor professionals gezondheidszorg, ggz en (maatschappelijke) hulpverlening, die cliënten met genoemde klachten begeleiden en voor docenten en studenten op deze vakgebieden. Het is ook bestemd voor leergierige mensen die aan hun herstelproces willen werken en voor degenen die hun naaste willen ondersteunen. Corrie Baas heeft in haar loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige en maatschappelijk werker bij verschillende instellingen mensen begeleid met uiteenlopende aandoeningen.

Wil je het boek lezen?Stemmingsklachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corrie Baas. Lezen Stemmingsklachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN