Samoerai

Samoerai - Takashi Matsuoka | Tiliboo-afrobeat.com

...erai werd verwacht dat ze cultureel op de hoogte waren en dat ze geletterd waren ... samoerai - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Verschillende samoeraiclans vochten tegen elkaar ten tijde van het Kamakura- en Ashikaga-shogunaat.Tijdens de 13e eeuw verspreidde het Zen-boeddhisme zich onder de samoerai, en vormde zo enkele standaardeigenschappen van de samoeraicode zoals geen angst moeten kennen voor de dood of het doden van ... Samoerai harnassen uit de Edo periode. De term "Samoerai" stamt officieel uit het pre-industriële Japan (tussen 1000 ... Samoerai krijgers & hun Katana (uitleg en foto's) - Tokyo.nl ... . De term "Samoerai" stamt officieel uit het pre-industriële Japan (tussen 1000-1900) en betekent letterlijk "Hij die dient" oftewel de krijger die de Bushido volgt om zijn Shogun te dienen. De samoerai is een meester in het zwaard vechten met zijn Katana (Daito) en streeft via de Bushido naar één ultiem doel in zijn leven en dat is het één ......

INFORMATIE

AUTEUR
Takashi Matsuoka
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Samoerai.pdf

OMSCHRIJVING

Tweehonderdvijftig jaar lang heeft Japan zijn deuren voor het Westen gesloten houden. Nu, in het jaar 1861, dreigen Oost en West op een confrontatie af te stevenen. Terwijl Amerikaanse kanonnen de vestingmuren van het oude Edo bestoken, dreigt aan de macht van de shogun een einde te komen en het land in een bloedige burgeroorlog te worden gestort.Dan zetten drie vreemdelingen voet aan wal, en krijgt een jonge Japanse krijgsheer een visioen: in een maalstroom van intriges en geweld zal een buitenstaander zijn leven redden...Samoerai is een epische roman over het oude Japan. Liefde, hoop, oorlog, verandering, verraad en magie wisselen elkaar af in de mystieke wereld van geisha´s, ninja´s en samoerai-legers. In de strijd tussen goed en kwaad, op de grens van traditie en moderniteit, ontmoeten Oost en West elkaar.De filmrechten van Samoerai werden vóór de Amerikaanse publicatie al verkocht aan Universal Pictures. Takashi Matsuoka werkt momenteel aan zijn tweede roman.

Wil je het boek lezen?Samoerai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Takashi Matsuoka. Lezen Samoerai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN