Krachtig anders leren

Krachtig anders leren - Wim Bouman | Tiliboo-afrobeat.com

...g anders leren is een uitgave van Wizard Wise ... bol.com | Krachtig anders leren | 9789490520519 | Wim ... ... . Kade 5, 6718 XG Ede Telefoon: 0318-308760. Wizard Wise beperkt zich tot uitgaven, die bijdragen tot veranderingen in de maatschappij en in het bijzonder binnen het onderwijs. Geschreven bij Krachtig anders leren. Een praktisch en duidelijk boek waarin de basisprincipes van de Kernvisiemethode worden onderbouwd en toegelicht. Door de Kernvisiemethode kunnen kinderen waarbij het niet lukt op de gangbare, schoolse manier te leren (lezen -dyslexie, taal, spelling, rekenen- dyscalculie) een kans krijgen wel te leren door een andere aanpak. Krachtig anders leren. Volg ons op Facebook ... Krachtig anders leren - Posts | Facebook ... . Krachtig anders leren. Volg ons op Facebook. ISO 9001 certified. Coachingtrajecten aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor zijn I...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Bouman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Krachtig anders leren.pdf

OMSCHRIJVING

Hebben kinderen met dyslexie en aanverwante leerproblemen een neurologische afwijking of hebben ze een andere leerstijl?Lees wat deze kinderen nodig hebben om wel goed mee te kunnen komen op school.Wim Bouman heeft op basis van onderzoek bij 1.000 kinderen met leerproblemen, zijn opgedane bevindingen en ervaringen beschreven. Door de Kernvisie methode toe te passen hebben deze kinderen grote vooruitgang geboekt in lezen, spelling, rekenen en hun leerstrategie.Je kunt lezen over zijn controversiële kijk op de wetenschap, die zegt dat dyslexie een ernstige leerstoornis is. Met als uitgangspunt dat mensen met dyslexie een andere leerstijl hebben ontstaat er een mogelijkheid om deze categorie rechtsgeoriënteerde denkers wel te laten leren en resultaten te boeken.Dit boek vertelt je over die andere leerstijl en legt uit waarom deze groep niet aansluit op de wijze waarop zij op school les krijgt, met als gevolg dat zij onderpresteert.Het vaststellen van problemen als dyslexie, add, adhd, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is niet moeilijk. Daarvoor een oplossing vinden wel. Dit boek biedt je het antwoord; een oplossing, die blijvend effectief blijkt.Je treft informatie aan over het lezen, schrijven, woordbeelden, spelling, rekenen, hoe er met toetsen omgegaan moet worden, vormen van weerstanden die deze kinderen laten zien en op welke wijze ook sociaal emotionele problemen aangepakt kunnen worden.Dit boek is een must voor ouders die hun kind beter willen kunnen begeleiden, voor leerkrachten en hulpverleners die deze kinderen beter willen begrijpen en effectief willen begeleiden en voor onderwijswetenschappers en beleidsmakers die met open vizier willen kijken naar rechtsgeoriënteerde kinderen en hun onderwijsbehoefte.

Wil je het boek lezen?Krachtig anders leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Bouman. Lezen Krachtig anders leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN