Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie

Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie - Dante Alighieri | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie ... Dante Alighieri - The Divine Comedy | Bksy ... . Decennia lang zijn er van de Goddelijke Komedie vertalingen gemaakt en het eind is nog niet in zicht! Juist dat is de kracht van dit monumentale verhaal dat alleen de echte liefhebber tot rust en aandacht maant. De goddelijke komedie' is niet alleen het belangrijkste werk uit de Italiaanse letterkunde, het is ook een van de hoogtepunten van de wereldliteratuur, in één adem genoemd met werken als de Odyssee, Faust, Don Quixot en Macbeth. Van het omvangrijke werk, dat uit ruim 14.000 verzen ... bol.com | Klassieke Galerij artikelen kopen? Alle ... ... . Van het omvangrijke werk, dat uit ruim 14.000 verzen bestaat, is Dante zowel hoofdpersoon als verteller. Op zoek naar artikelen van Klassieke Galerij? Artikelen van Klassieke Galerij koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Ars Aequi libri - De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dante Alighieri
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie.pdf

OMSCHRIJVING

Van alle Dante-vertalingen in verzen is die van Kops ongetwijfeld de meest geslaagde. Zij volgt de Italiaanse tekst op de voet en zij is bijna de enige die iets van de onnavolgbare bekoring van het origineel weet vast te houden. Drie delen in één band!

Wil je het boek lezen?Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dante Alighieri. Lezen Klassieke galerij 32/34 - De goddelijke komedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN