Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking

Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking - D.W. Kraijer | Tiliboo-afrobeat.com

...k autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking 1e druk is een boek van D ... D.W. Kraijer - Autisme in Nederland ... . Kraijer uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026517440 Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking Ontwikkelingsstoornis en ontwikkelingstekort Dirk Kraijer Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking van Dirk Kraijer, 9789026517440 voor € 39,95 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De twee meest ingrijpende, vroegkinderlijke o ... Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De twee meest ingrijpende, vroegkinderlijke ontwikkelingsstoornissen zijn autisme en verstandelijke beperking. Bovendien gaan ze niet zelden samen. Dit Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking geeft een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van de etiologie, de prevalentie, de differentiaaldiag...

INFORMATIE

AUTEUR
D.W. Kraijer
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking 1e druk is een boek van D. Kraijer uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026517440 Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperkingOntwikkelingsstoornis en ontwikkelingstekortDirk KraijerDe twee meest ingrijpende, vroegkinderlijke ontwikkelingsstoornissen zijn autisme en verstandelijke beperking. Bovendien gaan ze niet zelden samen.Dit up-to-date handboek geeft een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de etiologie, de prevalentie, de differentiaaldiagnostiek, de specifieke problemen en de vereiste bejegening en opvang. Het is een onmisbaar naslagwerk voor iedere gedragswetenschapper, arts of andere gespecialiseerde professional werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie, de zorg voor verstandelijk gehandicapten, het speciaal onderwijs of de jeugdzorg.Dr. D.W. Kraijer is klinisch psycholoog-orthopedagoog en verbonden aan de Stichting Hendrik van Boeijen te Assen en het Academisch Centrum Kinder- & Jeugdpsychiatrie te Groningen.Verwante uitgaveHandboek psychodiagnostiek en verstandelijke beperking. Een praktische handleiding bij de diagnostiek in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en de jeugdzorg. (Kraijer & Plas, ISBN 90 265 1730 0)

Wil je het boek lezen?Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.W. Kraijer. Lezen Handboek autismespectrumstoornissen en verstandelijke beperking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN