De Afgezant Van Rome

De Afgezant Van Rome - Valerio Massimo Manfredi | Tiliboo-afrobeat.com

...ezant Van Rome (Onbekende bindwijze). Anatolië, 260 na Christus ... rome - Vertaling naar Spaans - voorbeelden Nederlands ... ... . Een tiental Romeinse soldaten wordt door de Perzen gevangen genomen. Hun lot is... De afgezant van Rome. Anatoli 260 na Christus. Een tiental Romeinse soldaten wordt door de Perzen gevangengenomen. Hun lot is bezegeld: ze zullen als slaven wegrotten in de mijnen. Hoofdman Marcus Metellus Aquila organiseert een spectaculaire ontsnapping. Uiteindelijk komen ze terecht bij een Chinese prins, die hen i ... Epafroditus — Afgezant van de Filippenzen — Watchtower ... ... . Uiteindelijk komen ze terecht bij een Chinese prins, die hen in dienst neemt. Wanneer Marcus Metellus na een lange reis door de wouden van ... Get this from a library! De afgezant van Rome. [Valerio Massimo Manfredi; Pieter van der Drift] -- Als het Romeinse leger in 260 na Chr. in Anatolië door de Perzen in een hinderlaag is gelokt, wordt legaat Marcus Metellus, nadat zijn vrouw...

INFORMATIE

AUTEUR
Valerio Massimo Manfredi
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Afgezant Van Rome.pdf

OMSCHRIJVING

Anatolië, 260 na Christus. Een tiental Romeinse soldaten wordt door de Perzen gevangen genomen. Hun lot is bezegeld: ze zullen als slaven weg rotten in de mijnen. Hoofdman Marcus Metellus Aquila organiseert een spectaculaire ontsnapping. Uit eindelijk komen ze terecht bij een Chinese prins, die hen in dienst neemt. Wanneer Marcus Metellus na een lange reis door de wouden van India, de Himalaya en de woestijn en van Centraal - Azië eindelijk in het hart van China komt, ontdekt hij dat het 'Verloren Legioen' hem eeuwen geleden is voorgegaan.

Wil je het boek lezen?De Afgezant Van Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Valerio Massimo Manfredi. Lezen De Afgezant Van Rome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN