Voeding als wapen tegen kanker

Voeding als wapen tegen kanker - Simon Couvee | Tiliboo-afrobeat.com

...als wapen tegen kanker (Paperback). Voedingsdeskundigen zijn er rotsvast van overtuigd, dat voedingsstoffen een belangrijke rol kunnen spelen ... Column: Leefstijl als wapen in de strijd tegen ... ... ... In 1997 verscheen bij dezelfde uitgever een aangepaste versie voor wat wij noemen de gemiddelde Nederlandse burger: "Voeding als sterk wapen tegen kanker". Dit laatste boek geeft naar onze mening een uitstekende uitleg over een aantal begrippen bij kanker en over het hoe en waarom van voedingssupplementen. Voeding als sterk wapen tegen… > dr. Hans Houtsmuller is 6 maart 2015 op 91 jarige leeftijd overleden, maar zijn visie op gezondleven is ... bol.com | Voeding als wapen tegen kanker, Simon Couvee ... ... . Voeding als sterk wapen tegen… > dr. Hans Houtsmuller is 6 maart 2015 op 91 jarige leeftijd overleden, maar zijn visie op gezondleven is nog steeds springlevend: Als u het boek Het Houtsmullerdieet bestelt via deze link en/of het boek Niet toxische tumortherapie van dr. Houtsmuller via deze link dan ondersteunt u daarmee kanker-actueel In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Couvee
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voeding als wapen tegen kanker.pdf

OMSCHRIJVING

Voedingsdeskundigen zijn er rotsvast van overtuigd, dat voedingsstoffen een belangrijke rol kunnen spelen bij het drastisch terugdringen van een zo ernstige ziekte als kanker. In dit bijzonder informatieve voedingsboek komen al die stoffen ruimschoots aan bod, die gezamenlijk hun steentje bijdragen om de kans op kanker tot een minimum te beperken. Wie gezond eet en voldoende beweegt, vermindert niet alleen het risico op vele vormen van kanker, maar ook op hart- en vaatziekten.

Wil je het boek lezen?Voeding als wapen tegen kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Couvee. Lezen Voeding als wapen tegen kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN