Nooit meer angst bij de tandarts

Nooit meer angst bij de tandarts - C.W. Anneese | Tiliboo-afrobeat.com

...eer angst bij de tandarts is in eerste instantie bestemd voor de tandartspatiënt, maar bovendien kunnen psychologen, orthopedagogen, psychiaters, tandartsen en mondhygiënistes met nieuwe inzichten op het psychologische terrein van de tandheelkunde hun voordeel doen ... Nooit meer angst bij de tandarts [e-Book] - C.W. Anneese ... ... . Nooit meer angst bij de tandarts: is precies waar het om gaat in dit zelfhulpboek. Ik kwalificeer dit boek als praktisch of wel praktijk gericht om je angsten voor de tamdartsbehandelingen met eenvoudige hulpmiddelen te ovetrwinnen. door Wil Oskam | 24 september 2015 Ik heb met interesse dit praktische boek gelezen. De tandarts zouden we moeten verwelkomen, te meer daar we vrije tandartskeuze hebben. Maak een verstandige keuze en zoek en vindt de tandarts die bij je past. Ook al heb je door ne ... Nooit meer angst bij de tandarts - NTVT ... . door Wil Oskam | 24 september 2015 Ik heb met interesse dit praktische boek gelezen. De tandarts zouden we moeten verwelkomen, te meer daar we vrije tandartskeuze hebben. Maak een verstandige keuze en zoek en vindt de tandarts die bij je past. Ook al heb je door negatieve ervaringen met een tandarts vrees of angst opgelopen, dan nog biedt de moderne ...

INFORMATIE

AUTEUR
C.W. Anneese
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nooit meer angst bij de tandarts.pdf

OMSCHRIJVING

Ongeacht de luxe fauteuils, het gezoem bij het boren en de snel werkende verdovingspuiten, blijkt nog altijd dat veertig procent van de bevolking te menen dat ze bang voor een tandartsbehandeling is. Het is dan ook geen toeval dat tandartsangst bovenaan de top-10 van de meest voorkomende angsten prijkt. Ondanks het feit dat tandartsangst niet eenduidig bepaald is, blijkt het vooral de angst voor pijn tijdens een behandeling een belangrijke oorzaak van tandartsangst te zijn. Toch windt de Amerikaanse wetenschapper Milgrom er geen doekjes om als hij beweert dat er sprake is van een verkeerde benadering van het angstprobleem bij tandartsen die veelal de nodige sociale en psychologische vaardigheden missen.Met het boek ''Nooit meer angst voor de tandarts'' dient de lezer wel goed gemotiveerd te zijn om met inzet en vertrouwen aan het werk te gaan. Met behulp van een testbatterij ontwikkelt hij (zij) allereerst de noodzakelijke kennis en inzicht rond zijn angsten. Dit boek biedt de mogelijkheid van protocollaire behandelingen in combinatie met diverse moderne psychologische methoden met het uiteindelijke doel anders naar het tandartsprobleem te kijken.

Wil je het boek lezen?Nooit meer angst bij de tandarts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.W. Anneese. Lezen Nooit meer angst bij de tandarts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN