Het kruipend gedierte des aardbodems

Het kruipend gedierte des aardbodems - Jan Wolkers | Tiliboo-afrobeat.com

...t kruipend gedierte des aardbodems' werd door Jan Wolkers speciaal geschreven en voorgedragen voor het amfibieënsymposium te Aardenburg op 13 juni 1998 ... bol.com | Waddenboek, Jan Wolkers | 9789023425373 | Boeken ... . Het symposium werd georganiseerd door Stichting Landschapsbeheer Zeeland in het kader van het Project Herstel Amfibiebiotopen Zeeuws-Vlaanderen. Het is een hele tocht door je geheugen om te achterhalen waar je fascinatie voor reptielen en amfibieën vandaan komt, schepselen die in de Bijbel in Genesis het kruipend gedierte des aardbodems ... 'Het kruipend gedierte des aardbodems' werd door Jan Wolkers speciaal geschreven en voorgedragen voor het amfibieënsymposium te Aardenburg op 13 ju ... Boekwinkeltjes.be ... ... 'Het kruipend gedierte des aardbodems' werd door Jan Wolkers speciaal geschreven en voorgedragen voor het amfibieënsymposium te Aardenburg op 13 juni 1998. Het symposium werd georganiseerd door Stichting Landschapsbeheer Zeeland in het kader van het Project Herstel Amfibiebiotopen Zeeuws-Vlaanderen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jan Wolk...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Wolkers
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het kruipend gedierte des aardbodems.pdf

OMSCHRIJVING

'Het kruipend gedierte des aardbodems' werd door Jan Wolkers speciaal geschreven en voorgedragen voor het amfibieënsymposium te Aardenburg op 13 juni 1998. Het symposium werd georganiseerd door Stichting Landschapsbeheer Zeeland in het kader van het Project Herstel Amfibiebiotopen Zeeuws-Vlaanderen. Binnen dit project krijgen een aantal bijzondere en zeldzame ambifiesoorten speciale aandacht en wordt door aanleg of herstel van een groot aantal leefgebieden getracht deze soorten voor de regio te behouden. Het gaat daarbij om kamsalamander, rugstreeppad en boomkikker en het was vooral deze laatste soort die op het symposium centraal stond. Het boekje bevat tevens een korte toelichting op de situatie van de boomkikker in Nederland in het algemeen en in Zeeuws-Vlaanderen in het bijzonder. Een tekening van het leefgebied van de boomkikker geeft een indicatie in welke omgeving deze soort zich het beste thuis voelt.

Wil je het boek lezen?Het kruipend gedierte des aardbodems in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Wolkers. Lezen Het kruipend gedierte des aardbodems Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN