Wijsheid voor iedere dag

Wijsheid voor iedere dag - P. Ferrini | Tiliboo-afrobeat.com

...dag brengt een les. Dat zou je het motto kunnen noemen van dit boek van spiritueel bestsellerauteur Paul Ferrini ... positieve spreuken voor elke dag - Hét zingevingsplatform ... ... . Iedere dag kan voor ons een bron zijn van ongelooflijke wijsheid als we bereid zijn de spirituele principes onder ogen te zien die besloten liggen in gebeurtenissen en omstandigheden die zich in ons leven voordoen. Positieve spreuken voor een heerlijke oppepper Positieve spreuken kunnen inspirerend zijn en je oppeppen. Positieve woorden dienen perfect als een energie boost! Positieve denken dat meestal met optimisme gepaard gaa ... Spreuken voor positiviteit - ruim 500.000 mensen elke dag ... . Positieve woorden dienen perfect als een energie boost! Positieve denken dat meestal met optimisme gepaard gaat, is een belangrijk onderdeel van effectief stressmanagement en een optimistische kijk op het leven. Op het zingevingsplatform ingspire.nl vind je Positieve spreuken en quotes die ... Wijsheden voor elke dag scheurkalender 2017 (Hardcover). Eén wijshei...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Ferrini
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid voor iedere dag.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere dag brengt een les. Dat zou je het motto kunnen noemen van dit boek van spiritueel bestsellerauteur Paul Ferrini. Iedere dag kan voor ons een bron zijn van ongelooflijke wijsheid als we bereid zijn de spirituele principes onder ogen te zien die besloten liggen in gebeurtenissen en omstandigheden die zich in ons leven voordoen. Dat onderkennen vraagt een bepaalde oefening, waardoor we het vermogen ontwikkelen 'achter de schermen' te kijken. Wijsheid voor iedere dag reikt je een eenvoudige methode van zelfonderzoek aait, waarmee je in je hart en je verstand k-tint kijken en de wijsheid en leiding kunt vinden die daar aanwezig zijn. Wijsheid voor iedere dag fungeert zo als een soort kompas dat de weg wijst naar antwoorden op je vragen, antwoorden die je alleen in jezelf kunt vinden. je krijgt toegang tot de intuïtieve wijsheid binnenin je, met als resultaat een ongekende helderheid en vrede.

Wil je het boek lezen?Wijsheid voor iedere dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Ferrini. Lezen Wijsheid voor iedere dag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN