Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan

Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan - Marc Schabracq | Tiliboo-afrobeat.com

...hting van je verdere loopbaan' beschrijft Marc Schabracq wat deelnemers leren in een bestaande tweedaagse cursus als ze geconfronteerd worden met baanverlies ... bol.com | Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan ... ... . Een onderwerp dat (helaas) steeds actueler wordt als gevolg van de vele reorganisaties en bezuinigingen. Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan 1e druk is een boek van Marc Schabracq uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055946969 Het boek 'Wat nu?' is er om u te helpen als u uw eigen werk en loopbaan anders wilt inrichten. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Schabracq, Marc - Wat nu? - De inrichting van je verdere loopbaan Buy Wat nu?: De inrichting van je verdere loopbaa ... Wat nu? : de inrichting van je verdere loopbaan (Book ... ... . Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Schabracq, Marc - Wat nu? - De inrichting van je verdere loopbaan Buy Wat nu?: De inrichting van je verdere loopbaan 01 by Schabracq, Mark J. (ISB...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Schabracq
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan.pdf

OMSCHRIJVING

Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan 1e druk is een boek van Marc Schabracq uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055946969 Het boek 'Wat nu?' is er om u te helpen als u uw eigen werk en loopbaan anders wilt inrichten. Dit kan voortvloeien uit het verlies van uw baan en hier gaat het boek ook uitgebreid op in. Het kan echter ook een kwestie zijn van het gevoel dat er iets schort aan uw huidige werk. Een gevoel dat nogal eens opdoemt in het midden van uw leven. Meer gaan doen wat u het liefste doet en waarin u waarschijnlijk ook het beste bent, daar gaat het om in dit boek. Het boek stelt u in staat uzelf naar ander werk of een andere zinvolle tijdsbesteding te leiden. Wie bent u eigenlijk, wat wilt u nu werkelijk en wat houdt u tegen? Wat zou u nodig hebben om gelukkig te zijn? Misschien stuit u op onaangename waarheden, misschien leidt het zelfs tot radicale veranderingen in uw leven, misschien ook wilt u toch het liefst uw huidige leven voortzetten en verder ontwikkelen, maar dan met meer aandacht en plezier. Ook goed. Hoe dan ook, het gaat hier om een kans. Waarom zou u er niet alles uit halen wat er inzit?

Wil je het boek lezen?Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Schabracq. Lezen Wat nu? De inrichting van je verdere loopbaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN