Wally Tax

Wally Tax - Rutger Vahl | Tiliboo-afrobeat.com

...ax had in dat jaar ook twee solohits met I Sat And Thought And Wondered Why (6 weken Top 40) en Let's Forget What I Said (8 weken Top 40) ... Vind wally tax in Cd's en Dvd's op Marktplaats ... . Deze laatste singles vielen op doordat zij heel melodisch en ruim georkestreerd waren. Ze stonden ver af van het Outsiders-repertoire. Zondag 10 april overleed Wally Tax, frontman van de Nederlandse sixties band The Outsiders in zijn woning in Amsterdam. Of Tax is overleden aan een overdosis drugs of een epileptische aan val is niet duidelijk. Tax was juist begonnen met de voorbereiding voor een nieuw album. Hij werd 57 jaar. Meer dan een gitaar en zijn muziek laat hij niet ac ... Wally Tax - Wikipedia ... . Tax was juist begonnen met de voorbereiding voor een nieuw album. Hij werd 57 jaar. Meer dan een gitaar en zijn muziek laat hij niet achter. Wladimir "Wally" Tax (Dutch pronunciation: [ʋlaːdimir ʋɑli tɑks]; 14 February 1948 - 10 April 2005) was a Dutc...

INFORMATIE

AUTEUR
Rutger Vahl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wally Tax.pdf

OMSCHRIJVING

Hij is de zanger met het langste haar en de ruigste podiumact, die in het voorprogramma van de Rolling Stones Mick Jagger doet verbleken. Wally Tax is het eerste rockidool van Nederland. Van 1966 tot 1969 speelt hij met zijn band The Outsiders elke zaal plat. Met de roem komen het geld, de groupies en de gekte. Regelmatig moet Wally vluchten voor meisjes die met scharen bewapend een stuk van zijn haar willen. In 1969 heft hij The Outsiders op en begint aan een solocarrière. Die brengt hem in de studio van Jimi Hendrix in New York en levert hits op als `Miss Wonderful en `It s Raining In My Heart , waarmee Lee Towers beroemd wordt. Daarna wordt het stil. Biograaf Rutger Vahl volgt Wally Tax op het pad van verering naar uitkering, en neemt de lezer mee naar Japan, waar de zanger en zijn doodzieke vriendin tevergeefs genezing zoeken. Dan begint voor Wally het lange gevecht tegen zijn verslaving en depressies, jaren van letterlijk vallen en weer opstaan. Maar in hem brandt nog altijd die ambitie: laten zien waarom hij de enige echte godfather van de nederrock is. Wally Tax. Leven en lijden van een outsider schetst een ontroerend portret van een man en zijn mythe, van de zanger en het zijspoor.

Wil je het boek lezen?Wally Tax in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rutger Vahl. Lezen Wally Tax Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN