Spicy, extra hot

Spicy, extra hot - Irene de Vette | Tiliboo-afrobeat.com

...extra hot (Hardcover). Neem de West-Kruiskade in Rotterdam, een straat middenin een buurt waar je meer dan honderd verschillende nationaliteiten ... Extra Hot - Heat ... ... Spicy, extra hot de West-Kruiskade kookt, extra hot. Maarten Laupman & Irene de Vette . Neem de West-Kruiskade in Rotterdam, een straat middenin een buurt waar je meer dan honderd verschillende nationaliteiten tegenkomt. Voeg daar een paar flinke scheppen peper aan toe. Breng alle ... asmr korean super spicy ramen *extra hot challenge* ⎪mrchicken asmr -----... Extra hot! Meer dan honderd nationaliteiten in à ... Spicy extra hot noodles - YouTube ... . Breng alle ... asmr korean super spicy ramen *extra hot challenge* ⎪mrchicken asmr -----... Extra hot! Meer dan honderd nationaliteiten in één straat: dat vind je op de Rotterdamse West-Kruiskade. Vorige week beleefde ik daar een heel ga...

INFORMATIE

AUTEUR
Irene de Vette
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Spicy, extra hot.pdf

OMSCHRIJVING

Neem de West-Kruiskade in Rotterdam, een straat middenin een buurt waar je meer dan honderd verschillende nationaliteiten tegenkomt. Voeg daar een paar flinke scheppen peper aan toe. Breng alle ondernemers die zich daar met eten en drinken bezighouden aan de kook. Voilà. Dan ontstaat SPICY De West-Kruiskade kookt - een heerlijk pittig verhaal over eten en koken in de leukste winkelstraat van de stad.In dit boek gaan we op zoek naar wat nou zo kenmerkend is aan de smaak van de West-Kruiskade. Zijn dat de superverse paksoi en kousenband van Wah Nam Hong, het hipperdehippe bastognekoekijs van De IJssalon of de levende palingen en graskarpers van supermarkt Shang Hai? We gaan inkopen doen, we zoeken de beste koks van de straat en laten hen los in de keuken. Het gevolg: spannende kookrituelen en menu's met een bite.In deze geheel herziene uitgave een aantal nieuwe recepten, nieuwe restaurants en nog meer toko's en supermarkten.

Wil je het boek lezen?Spicy, extra hot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene de Vette. Lezen Spicy, extra hot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN