Krachtige verpleegkundige in 2300 uur

Krachtige verpleegkundige in 2300 uur - Lon Holtzer | Tiliboo-afrobeat.com

...ge verpleegkundige in 2300 uur 1e druk is een boek van Lon Holtzer uitgegeven bij Uitgeverij Acco ... Studiebelasting HBO-Verpleegkunde - Hogeschool van Amsterdam ... . ISBN 9789463442473 'Als de stages zich beperken tot louter uitvoerende taken, vormen we verpleegkundigen die louter op uitvoerende taken ingesteld zijn. Krachtige verpleegkundige in 2300 uur | ISBN 9789463442473 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Naast flink wat theorie en het oefenen van vaardigheden in het skillslab loopt elke student tij ... Boeken Nancy Boucquez | De Slegte ... . Naast flink wat theorie en het oefenen van vaardigheden in het skillslab loopt elke student tijdens zijn vierjarige opleiding 2300 uur stage in zorg- en welzijnsorganisaties. 2300 uur stage, dat zijn evenveel kansen om op het terrein te groeien van beginnend verpleegkundige tot expert, op maar liefst 14 domeinen in 7 verschillende zorgdomeinen. Zoek je 9789463442473 Krachtige verple...

INFORMATIE

AUTEUR
Lon Holtzer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Krachtige verpleegkundige in 2300 uur.pdf

OMSCHRIJVING

Krachtige verpleegkundige in 2300 uur 1e druk is een boek van Lon Holtzer uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789463442473 'Als de stages zich beperken tot louter uitvoerende taken, vormen we verpleegkundigen die louter op uitvoerende taken ingesteld zijn. Verpleegkundigen worden gevormd door de stages. Je krijgt ze, zoals je ze maakt.'Lon HoltzerEen bachelor in de verpleegkunde haal je niet zomaar. Naast flink wat theorie en het oefenen van vaardigheden in het skillslab loopt elke student tijdens zijn vierjarige opleiding 2300 uur stage in zorg- en welzijnsorganisaties. 2300 uur stage, dat zijn evenveel kansen om op het terrein te groeien van beginnend verpleegkundige tot expert, op maar liefst 14 domeinen in 7 verschillende zorgdomeinen. Een gemotiveerde student creëert kansen door elke stage goed voor te bereiden, doelstellingen te formuleren en zich assertief op te stellen. Zo neemt de student zijn opleiding in eigen handen en stoomt zich klaar voor het echte werk. De stagecoördinatoren, praktijklectoren en docenten van de hogeschool begeleiden en stimuleren de student daarbij, in nauwe samenwerking met het werkveld. Zo kan de student boven zichzelf uitgroeien, zijn kennis en vaardigheden verder aanscherpen en vooral een sterke professional worden, die verantwoordelijkheid opneemt voor elke zorgvrager. De rol van zorg- en welzijnsorganisaties in dit verhaal is erg belangrijk. Zij bieden de student een veilige omgeving, maar ook de ruimte en het vertrouwen om te groeien. Dat vergt heel wat van de mentoren, begeleidingsverpleegkundigen en hoofdverpleegkundigen. Maar wie het slim aanpakt, krijgt er ook veel voor terug! Student, hogeschool en stagevoorziening: het is een triumviraat waarin elk zijn rol speelt. Alleen door de krachten te bundelen kan elke student uitgroeien tot een professionele verpleegkundige. Dit boek biedt de studenten, voorzieningen en hogescholen een kader en praktische handvaten om van elke stage een groeimoment te maken, waarvan iedereen beter wordt. Dit boek is dan ook een must read voor elke student verpleegkunde, elke docent en praktijklector en iedereen die in een zorg- of welzijnsorganisatie werkt waar studenten stage lopen.

Wil je het boek lezen?Krachtige verpleegkundige in 2300 uur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lon Holtzer. Lezen Krachtige verpleegkundige in 2300 uur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN