Kooi- en volierevogels encyclopedie

Kooi- en volierevogels encyclopedie - E.J.J. Verhoef-Verhallen | Tiliboo-afrobeat.com

...en volierevogels encyclopedie (Hardcover) ... bol.com | Encyclopedie - Kooi en volierevogels ... ... . De keuzen aan kooi- en volièrevogels is enorm. Iedere vogelsoort vraag echter om een specifieke... Encyclopedie - Kooi en volierevogels encyclopedie (Hardcover). De keuzen aan kooi- en volièrevogels is enorm. Iedere vogelsoort vraag echter om een... In deze encyclopedie, een handige vraagbaak voor iedereen die zich met kooi- en volièrevogels bezig houdt, vindt u: Praktijkgerichte en overzichtelijke informatie over meer dan tweehonderdvijftig populaire en minder bekende kooi- en volièrevogels. Kooi en volièrevogels Encyclopedie. De ... Bureau ISBN - Kooi en volierevogels encyclopedie ... . Kooi en volièrevogels Encyclopedie. De keuze aan kooi- en volierevogels is enorm. Iedere vogelsoort vraagt echter om een specifieke verzorging,... Kooi- en volierevogels encyclopedie | ISBN 9789036611800 direct en eenv...

INFORMATIE

AUTEUR
E.J.J. Verhoef-Verhallen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kooi- en volierevogels encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

De keuzen aan kooi- en volièrevogels is enorm. Iedere vogelsoort vraag echter om een specifieke verzorging, aangepaste voeding en een geschikte huisvesting. In deze encyclopedie, een handige vraagbaak voor iedereen die zich met kooi- en volièrevogels bezig houdt, vindt u:* Praktijkgerichte en overzichtelijke informatie over meer dan tweehonderdvijftig populaire en minder bekende kooi- en volièrevogels.* Behandeling van uiterlijke kenmerken, soortgebonden eigenschappen, de voeding, huisvesting en het gedrag van de specifieke vogelsoorten.* Behandeling van geslachtsverschillen en voortplanting.* Honderden kleurrijke afbeeldingen.* Een uitgebreid register.

Wil je het boek lezen?Kooi- en volierevogels encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.J.J. Verhoef-Verhallen. Lezen Kooi- en volierevogels encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN