Bruggen

Bruggen - Uitgeverij Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...n worden ook wel aangeduid met namen als: balk (balkje), bat, draai, heul, hoogholtje of kwakel, klap, pijp, til (tille), vonder of vlonder ... Tijdschrift "BRUGGEN" - Bruggenstichting ... . Bruggen naar constructie. balkbrug - boogbrug - cantileverbrug - hangbrug - integraalbrug - kwakel - liggerbrug - plaatbrug - pontonbrug - touwbrug - tuibrug - vakwerkbrug - vierendeelbrug - vlotbrug - kraagbrug. Bruggen naar functie Brüggen (Nederlands: Bruggen) is een stad, dicht bij de Nederlandse grens gelegen in Noordrijn-Westfalen.De stad telt 15.708 inwoners, een oppervlakte van 6100 hectare en bevindt zich in het Duits-Nederlandse natuurgebied Maas-Schwalm-Nette (4 ... Duitse stadje Brüggen? Bekijk de site! VVV Midden-Limburg ... .De stad telt 15.708 inwoners, een oppervlakte van 6100 hectare en bevindt zich in het Duits-Nederlandse natuurgebied Maas-Schwalm-Nette (435 km³). Bruggen zijn ontworpen met de bedoeling dat ze lang meekunnen. De meeste bruggen in ons land zijn in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw gebouwd. Inmiddels is het verkeer...

INFORMATIE

AUTEUR
Uitgeverij Bakker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bruggen.pdf

OMSCHRIJVING

Bruggen 1e druk is een boek van Bakker uitgegeven bij Matrijs. ISBN 9789053452585 Bruggen, visie op architectuur en constructie brengt het spanningsveld tussen de ontwerpers, opdrachtgevers en vormgevers van bruggen in beeld. Het boek bestaat uit drie delen die samen één geheel vormen. In het eerste gedeelte wordt de geschiedenis behandeld van de bruggen van de Spoorwegen en de rijkswegen en van de bruggen in Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast wordt de geschiedenis van provinciale en gemeentelijke wegen behandeld. De Twentekanalen Roosenburg en de wegen in Friesland komen hier aan bod. Verder wordt de invloed van technologische ontwikkelingen op de vormgeving van bruggen behandeld. Het tweede gedeelte behandelt ongeveer 35 moderne bruggen. In het derde gedeelte worden verschillende visies gegeven op bruggen door architecten, constructeurs en opdrachtgevers.

Wil je het boek lezen?Bruggen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Uitgeverij Bakker. Lezen Bruggen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN