Lichtkinderen kaarten

Lichtkinderen kaarten - Bärbel Mohr | Tiliboo-afrobeat.com

...deren kaarten (Losbladig). Vlak voor het slapen gaan staat de geest het meest open om iets in zich op te nemen ... Helend Kindcoach - Carma Coaching ... . De ideeën, gedachten en... Lichtkinderen kaarten. bevorderen de sprituele creativiteit en stimuleren het zelfhelende vermogen in het kind. Auteur(s) Barbel Mohr, Stefan Stutz. NUR code(s) 720 Esoterie algemeen Uitgever(s) Koppenhol Uitgeverij b.v. Taal Nederlands Vers. datum 01/10/2009 NSTC 9789085081401. Kaarten voor lichtkinderen. Hoe kunnen we er voor zorgen dat onze kinderen hun eigen licht en het bewustzijn ... Lichtkinderen kaarten van Bärbel MohrStefan Stutz | Boek ... ... . Kaarten voor lichtkinderen. Hoe kunnen we er voor zorgen dat onze kinderen hun eigen licht en het bewustzijn van de verbondenheid met alles en iedereen behouden? Deze 50 kaarten kunnen je daar op een speelse, vrolijke ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bärbel Mohr
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Lichtkinderen kaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Vlak voor het slapen gaan staat de geest het meest open om iets in zich op te nemen. De ideeën, gedachten en gevoelens, die je kind meeneemt in zijn slaap, werken de hele nacht door. Zij bepalen hoe het kind de volgende ochtend wakker wordt. Op den duur hebben zij de macht ons hele leven positief of negatiefte beïnvloeden. Hoe deze gedachten ons beïnvloeden hangt af van de gedachten waarmee wij gaan slapen.Liefde is de sterkste kracht in het Universum.Alle verhalen die een positieve indruk op ons maken, die ons helpen onszelf en anderen meer lief te hebben of constructief en zelfbewust met moeilijkheden om te gaan, maken ons sterk.Deze kaartjes bevatten een aantal voorbeelden van verhaaltjes en zullen een stimulans zijn om zelf ook zulke verhalen te verzinnen.

Wil je het boek lezen?Lichtkinderen kaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bärbel Mohr. Lezen Lichtkinderen kaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN