Hans appenzeller

Hans appenzeller - Hans Appenzeller | Tiliboo-afrobeat.com

...penzeller Designer jewelry, Grimburgwal 1 Amsterdam - +31 (0)20 62 68 218 ... Hans Appenzeller Sieraden - Vinden.nl ... . Appenzeller BV gebruikt analytische en tracking cookies. Bij gebruik van de website accepteert u deze cookies. Hans Appenzeller (1949) opent na zijn opleiding aan de Rietveld Academie, samen met Lous Martin, in 1969 de eerste Nederlandse sieradengalerie: 'Galerie Sieraad' in Amsterdam.Naast zijn eigen werk zijn er sieraden te zien van twintig Nederlandse. Hans Appenzeller - Wikipedia Dit is gepubliceerd in het boekje Hans App ... Hans Appenzeller - Hedendaagse sieraden ... . Hans Appenzeller - Wikipedia Dit is gepubliceerd in het boekje Hans Appenzeller 20 jaar. In dit geval zijn de modellen de echte gebruikers van de sieraden, geen professionele modellen. Voor foto's die bedoeld zijn voor publicatie worden meestal fotomodellen gebruikt. Hans Appenzeller (Amsterdam, 21 april 1949) is een Nederla...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Appenzeller
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Hans appenzeller.pdf

OMSCHRIJVING

Hans Appenzeller (1949) is een van de vernieuwende sieraadontwerpers van de twintigste eeuw. Vanaf de jaren zestig maakt hij sieraden van tot dan toe ongebruikelijke materialen als aluminium en rubber. De constructie en de sluiting zijn daarbij net zo belangrijk als het materiaal en de vorm. Direct na zijn opleiding aan de Rietveld Academie opent Appenzeller in 1969 in Amsterdam samen met Lous Martin de eerste Nederlandse sieradengalerie: Galerie Sieraad. Daarna heeft hij eigen winkels in Amsterdan en New York, waar hij ook tentoonstellingen met andere ontwerpers organiseert. Deze monografie toont in woord en beeld het veelzijdige en omvangrijke oeuvre van Hans Appenzeller. Ivo Weyel beschrijft de levensloop van Appenzeller en Jeroen van den Eijnde duidt de betekenis en context van zijn werk.

Wil je het boek lezen?Hans appenzeller in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Appenzeller. Lezen Hans appenzeller Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN