Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie Niveau 4 PDB Werkboek

Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie Niveau 4 PDB Werkboek - Hans Dijkink | Tiliboo-afrobeat.com

...ieuwe editie van De elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen PDB van de Associatie voor de Praktijkexamens van 2016 ... Elementaire praktijk van de Bedrijfsadministratie niveau 4 PDB ... . Het theorieboek maakt de materie inzichtelijk door het veelvuldig gebruik van praktijk gerichte voorbeelden en reële beroepssituaties. Elementaire praktijk van de Financiering niveau 4 PDB werkboek (Paperback). De elementaire praktijk van de financiering legt een goed fundament voor... Elementaire praktijk van de kostencalculatie niveau 4 PDB werkboek 3e druk is een boek van Marielle de Kock uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001868 ... Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie werkboek ... ... ... Elementaire praktijk van de kostencalculatie niveau 4 PDB werkboek 3e druk is een boek van Marielle de Kock uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001868031 De elementaire praktijk van de kostencalculatie legt een goed fundament voor toekomstige professionals in de kostencalculatie binnen he...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Dijkink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie Niveau 4 PDB Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

De elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie legt een goed fundament voor toekomstige professionals in de bedrijfsadministratie binnen het financieel-administratieve domein. Deze nieuwe methode beslaat zowel een theorieboek als een werkboek.Waarom kiezen voor De elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie?- Ontwikkeld door én voor de praktijkopleidingen alsmede iedereen die kennis wil maken met dit onderwerp;- Tevens geschikt voor cursisten/studenten zonder voorkennis;- Uitgebreide ondersteuning middels een werkboek en online uitwerkingen.Deze nieuwe editie van De elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen PDB van de Associatie voor de Praktijkexamens van 2016. Het theorieboek maakt de materie inzichtelijk door het veelvuldig gebruik van praktijk gerichte voorbeelden en reële beroepssituaties.In het werkboek is er voor studenten ruimte voor het uitwerken van de opgaven. De correcte uitwerkingen zijn hiernaast online te vinden op www.bedrijfsadministratieniveau4.noordhoff.nl. Deze website bestaat uit een docenten- en een studentengedeelte.

Wil je het boek lezen?Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie Niveau 4 PDB Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Dijkink. Lezen Elementaire praktijk van de bedrijfsadministratie Niveau 4 PDB Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN