Paardenbloemen in beeld

Paardenbloemen in beeld - H. Eggelte | Tiliboo-afrobeat.com

...bloemen in beeld (Paperback). In het voorjaar kleurt de massale bloei van paardenbloemen vele weiden geel ... Paardenbloem Beelden · Pixabay · Download gratis afbeeldingen ... . Tot in het najaar blijven we planten... Heb je een mooi gazon in de achtertuin, maar komen de opvallende gele paardenbloemen tevoorschijn tussen de groene vlakte? Dan wil je hier het liefst op een makkelijke, natuurlijke manier vanaf komen. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want dit simpele trucje gaat je helpen om van alle paardenbloemen in de tuin af te komen. De combinatie van schitterende foto's en speelse informatie maken van de serie 'Natuur in beeld' een un ... Kom van paardenbloemen af in de tuin met dit simpele trucje ... . De combinatie van schitterende foto's en speelse informatie maken van de serie 'Natuur in beeld' een uniek, ondersteunend hulpmiddel bij natuuronderwijs, spreekbeurten en kringgesprekken in de middenbouw van het basisonderwijs. In dit deel maken we kennis met de paardenbloem. Paa...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Eggelte
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Paardenbloemen in beeld.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorjaar kleurt de massale bloei van paardenbloemen vele weiden geel. Tot in het najaar blijven we planten zien die er op paardebloemen lijken, maar het niet zijn. Wat zijn dat dan voor planten? Het zijn soorten zoals Vertakte leeuwentand, gele morgenster en Gewoon biggekruid.

Wil je het boek lezen?Paardenbloemen in beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Eggelte. Lezen Paardenbloemen in beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN