De Symboliek Van De Tarot

De Symboliek Van De Tarot - P.D. Uspenskij | Tiliboo-afrobeat.com

...Symboliek Van De Tarot (Paperback). "In de literatuur die berust op de erkenning van het bestaan van verborgen kennis, bestaat er één verschijnsel ... PDF Symboliek van de Hermetische Tarot van Memphis ... ... Lijst met symbolen voor de Tarotkaarten van Rider Waite In de kaartspellen van de Tarot komt veel symboliek voor. Door goed te kijken naar de vele symbolische elementen die op een kaart staan wordt het makkelijker om de Tarotkaarten te lezen/interpreteren. De 3 doet denken aan de Vader, de Zoon en de Heilige Geest voortkomend uit de Christelijke religie. Vanuit het Hindoïsme zijn dat Brahman, Vishnu ... Symboliek van de Tarot - Helder Inzicht ... . De 3 doet denken aan de Vader, de Zoon en de Heilige Geest voortkomend uit de Christelijke religie. Vanuit het Hindoïsme zijn dat Brahman, Vishnu en Shiva (Schepper, Hoeder en Vernietiger), maar de krachtigste symboliek van de 3 komt voort uit de natuur: vader, moeder en kind. Op deze pagina wordt uitsluitend de symboliek en de interpretatie van Waite beschreven. Elke Tarot bestaat uit de volgende 78 kaarten: De Grote Arcana 22 troef- of hoofdkaarten; De Kleine Arcana 56 kaarten; Arcana betekent g...

INFORMATIE

AUTEUR
P.D. Uspenskij
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
De Symboliek Van De Tarot.pdf

OMSCHRIJVING

"In de literatuur die berust op de erkenning van het bestaan van verborgen kennis, bestaat er één verschijnsel van groot belang, namelijk de Tarot," zegt Ouspensky. Dit is dan ook de reden dat wij hetgeen hij over de Tarot zegt in dit handzame boekje uitgeven: zodat het voor velen bereikbaar wordt. Het is ook als hoofdstuk opgenomen in het omvangrijke werk Een nieuw model van het heelal.Ouspensky geeft inzicht in de samenhang tussen kaballa, alchemie, astrologie, magie en tarot. Het zijn evenwijdig lopende psychologische en metafysische stelsels met als enige doel te vinden wat in het Christendom het Koninkrijk der hemelen wordt genoemd en in het Boeddhisme Nirwana.

Wil je het boek lezen?De Symboliek Van De Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.D. Uspenskij. Lezen De Symboliek Van De Tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN