De middellandse zee. Complete set

De middellandse zee. Complete set - Braudel | Tiliboo-afrobeat.com

...dellandse zee set | ISBN 9789025414917 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Middellandse Zee Cruises | Boek nu! | tot wel -50% korting ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De middellandse zee set | ISBN 9789025414818 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geografie. De Middellandse Zee is een intercontinentale middellandse zee of middelzee, die tevens de grens vormt tussen Europa en Afrika en gedeeltelijk ook die tussen Europa en Azië.De Middellandse Zee is via de Straat van Gibraltar (tussen Spanje en Marokko) verbonden met de ... Heracleion: archeologen Ontdekken Een Complete ... ... .De Middellandse Zee is via de Straat van Gibraltar (tussen Spanje en Marokko) verbonden met de Atlantische Oceaan en via de Bosporus met de Zwarte Zee. De verbinding met de Rode Zee is een kunstmatige en verloopt ... De middellandse zee (Paperback). hardcover in ongelezen staat deel 1 vd serie,...

INFORMATIE

AUTEUR
Braudel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De middellandse zee. Complete set.pdf

OMSCHRIJVING

Beschrijving van de bijna onbeweeglijke geschiedenis van de mens en zijn betrekkingen met de natuurlijke omgeving ten tijde van de 16e eeuw. Aan de hand van vele bronnen, reisverslagen, laadbrieven, douanepapieren en havenregisters, schetst Braudel een beeld van een veelzijdige en kleurrijke wereld.

Wil je het boek lezen?De middellandse zee. Complete set in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Braudel. Lezen De middellandse zee. Complete set Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN