Taaltopics

Taaltopics - Cees Braas | Tiliboo-afrobeat.com

...topics Spelling helpt studenten hun spellingsvaardigheden te verbeteren ... Rapporteren - Taaltopics , Cees Braas | ISBN: 9789001862466 ... . Het geeft ze een duidelijk overzicht van de belangrijkste regels voor spelling en interpunctie, zonder te veel op details in te gaan. Digitaal . Op de ondersteunende website vinden studenten toetsen. Taaltopics Formuleren bestaat uit vier delen met handige checklists waarmee studenten afhankelijk van de behoefte aan de slag kunnen gaan.. Deel I: Voordat je gaat schrijven: behandelt het schrijfproces, het ... Vind taaltopics argumenteren op Marktplaats - mei 2020 ... .. Deel I: Voordat je gaat schrijven: behandelt het schrijfproces, het opheffen van schrijfblokkades en het maken van een tekstschema; Taaltopics argumenteren (Paperback). Taaltopics argumenteren 4e druk is een boek van C.W.P. Braas uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B....

INFORMATIE

AUTEUR
Cees Braas
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Taaltopics.pdf

OMSCHRIJVING

- Studenten leren effectief en zakelijk te corresponderen;- met aandacht voor online correspondentie als tweets en WhatsApp-berichten;- bevat veel oefenmogelijkheden.Met Taaltopics Corresponderen leren studenten wat het verschil is tussen formele en informele correspondentie en welke onderdelen een goede zakelijke tekst moet bevatten. De nieuwe editie gaat in op actuele correspondentievormen zoals sms'jes, WhatsApp-berichten en tweets. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting en oefeningen. Daarnaast bevat het boek opdrachten en antwoorden op de oefeningen.In de vijfde editie is de opvatting over corresponderen verruimd. Onder meer voorbeelden van sms'jes, WhatsApp-berichten en tweets zijn opgenomen. Veel voorbeelden, praktijksituaties en oefeningen zijn vernieuwd. Hoofdstuk 2 bevat nu verschillende voorbeelden van systematische communicatieve analyses van e-mails en brieven. Ook is er meer aandacht voor stijladviezen en vormconventies. Over de auteursCees Braas is als docent werkzaam bij het Instituut voor Marketing & Commerce aan de Hogeschool van Utrecht. Hij geeft trainingen in zakelijk schrijven en het schrijven van beleidsteksten.Lidwien van der Pas is docent bij het Instituut voor Recht aan de Hogeschool van Utrecht en geeft trainingen in communicatieve vaardigheden.

Wil je het boek lezen?Taaltopics in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Braas. Lezen Taaltopics Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN