Recht in je opleiding - Goederenrecht

Recht in je opleiding - Goederenrecht - R. Westra | Tiliboo-afrobeat.com

...pagina vind je samenvattingen voor het boek Recht in je opleiding - Goederenrecht, geschreven door R ... Goederenrecht | Boom Uitgevers Den Haag ... . Westra. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over goederenrecht, recht, verhaalsrecht, Rechten, Bedrijfskunde, Bedrijfskunde MER, Business Law & Goederenrecht. OMSCHRIJVING. Recht in je opleiding - Goederenrecht 2e druk is een boek van R. Westra uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903395 Dit boek behandelt op leesbare ... Opleiding: Basisopleiding Goederenrecht - Springest ... . Westra uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903395 Dit boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het goederenrecht, inclusief het pand- en hypotheekrecht,het verhaalsrecht en het faillissementsrecht.Het belang van deze rechtsgebieden voor organisaties en de ... Recht in je opleiding - Goederenrecht | R. Westra € 33,01 Dit boek behandelt op leesbare en toegankeli...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Westra
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Recht in je opleiding - Goederenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Recht in je opleiding - Goederenrecht 2e druk is een boek van R. Westra uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903395 Dit boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het goederenrecht, inclusief het pand- en hypotheekrecht,het verhaalsrecht en het faillissementsrecht.Het belang van deze rechtsgebieden voor organisaties en de particuliere consument wordt aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden duidelijk gemaakt. Voorbeelden over gemeente Amsterdam, Kadaster, ING Bank, Rabobank, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, ANWB, Rijksoverheid, Koninklijk Huis, gemeente Eindhoven en PSV, MKBNederland servicedesk, Rechtbank Rotterdam en faillissementen van onder andere Schoenenreus en Oad komen aan de orde. De theorie wordt uitgelegd door middel van schema's. Ieder hoofdstuk wordtafgesloten met een samenvatting en een opsomming van de belangrijkste wetsartikelen van dat hoofdstuk. Als oefening met de theorie zijn in ieder hoofdstuk veel kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen opgenomen.Robert Westra is senior docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bovendien is hij aan deze hogeschool begeleider van internationale import- en exportprojecten die zijn gericht op Latijns-Amerika. Hij heeft meerdere juridische boeken geschreven en is medeauteur van het boek Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht uit de reeks Recht in je opleiding. De auteur is ook lid van docententeams verander- en kwaliteitsmanagement.

Wil je het boek lezen?Recht in je opleiding - Goederenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Westra. Lezen Recht in je opleiding - Goederenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN