Logistiek voor dienstverlenende organisaties

Logistiek voor dienstverlenende organisaties - J. Engelbregt | Tiliboo-afrobeat.com

...ek voor dienstverlenende organisaties 4e druk is een boek van J ... Logistiek voor dienstverlenende organisaties- 4e druk ... ... . Engelbregt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789047300748 Logistiek voor dienstverlenende organisaties Jan Engelbregt Hollen of stilstaan, zo kenmerken veel managers van dienstverlenende bedrijven de werklast van hun organisatie. In 'Logistiek voor dienstverlenende organisaties' laat de auteur zien welke logistieke concepten en systemen een rol spelen in het beter organiseren van de verschillende stromen. Interne processen kunnen hierdoor beter worden ingericht naar ... Logistiek voor dienstverlenende organisaties | Engelbregt ... ... . Interne processen kunnen hierdoor beter worden ingericht naar de eisen en wensen van de markt, de werkdruk kan beter worden verdeeld, en er kan winst worden geboekt in termen van effici├źntie, doorlooptijd en ... Logistiek voor dienstverlenende organisaties Deze customization en het terugbrengen van voorraden hebben nogal wat ge-volgen voor de logistie...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Engelbregt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Logistiek voor dienstverlenende organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Logistiek voor dienstverlenende organisaties 4e druk is een boek van J. Engelbregt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789047300748 Logistiek voor dienstverlenende organisaties Jan EngelbregtHollen of stilstaan, zo kenmerken veel managers van dienstverlenende bedrijven de werklast van hun organisatie. Medewerkers hebben het vaak zo druk met dagelijkse vragen, dat planbare activiteiten in het gedrang komen. En zo wordt alles een spoedklus. In Logistiek in dienstverlenende organisaties wordt aangegeven hoe deze vicieuze cirkel kan worden doorbroken. De auteur legt uit dat logistiek niet alleen het opslaan en transporteren van dozen inhoudt. In de logistiek gaat het om het integraal beheersen van stromen, en veel idee n en technieken uit de logistiek blijken toepasbaar te zijn in dienstverlenende organisaties. Het boek helpt bij het analyseren van externe factoren en werkprocessen en bij het krijgen van grip op de kwaliteit, de doorlooptijd en de effici ntie van de werk- en informatiestromen.

Wil je het boek lezen?Logistiek voor dienstverlenende organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Engelbregt. Lezen Logistiek voor dienstverlenende organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN