De ontdekking van de toekomst

De ontdekking van de toekomst - Wim de Ridder | Tiliboo-afrobeat.com

...tdekking van de toekomst' met als subtitel 'Wat we al weten, is niet te geloven' was met vier andere boeken opgenomen op de shortlist voor de verkiezing van het Managementboek 2015 ... De ontdekking van de toekomst, Wim de Ridder - Paperback ... ... . Met zijn boek wil auteur en futuroloog Wim de Ridder de mensen bewust maken dat we al heel veel weten over de toekomst. De ontdekking van de toekomst 1e druk is een boek van Wim de Ridder uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462760028 Dit boek verkent de technologische ontwikkelingen die de wereld de komende decennia zullen veranderen. 'De ontdekking van de toekomst' met als subtitel 'Wat ... PDF De ontdekking van de toekomst - Universiteit Utrecht ... .V.. ISBN 9789462760028 Dit boek verkent de technologische ontwikkelingen die de wereld de komende decennia zullen veranderen. 'De ontdekking van de toekomst' met als subtitel 'Wat we al weten, is niet te geloven' was met vier andere boeken opgenomen op de shortlist voor de verkiezing van het Managementboek 2015. Met zijn boek wil auteur en futuroloog Wim de Ridder ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim de Ridder
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De ontdekking van de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

De ontdekking van de toekomst 1e druk is een boek van Wim de Ridder uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462760028 Dit boek verkent de technologische ontwikkelingen die de wereld de komende decennia zullen veranderen. Op basis hiervan zijn voor onder meer de gezondheidszorg, de industrie, de financiële sector en de overheid toekomstbeelden voor 2025 opgesteld die onze fantasie te boven gaan. Kodak wist al in 1975 dat de digitale camera de markt zou veroveren en maakte het eerste prototype. Maar Kodak kon zich geen beeld vormen van een toekomst zonder de filmrolletjes die het bedrijf zoveel voorspoed had gebracht. Kodak ging in 2012 failliet. 'De ontdekking van de toekomst' beschrijft dat in de loop van de geschiedenis veel leiders zich geen voorstelling wilden of konden maken van de veranderende tijdgeest, met veel ellende, conflicten en oorlogen tot gevolg. Te lang is niet opgemerkt dat technologie de wereld in ongekend tempo heeft veranderd. Te lang is vastgehouden aan oude politieke mantra's en verdienmodellen die vroeger succesvol waren.Tegelijkertijd is wereldwijd sprake van een fascinerend proces van vooruitgang waaraan steeds meer mensen deelnemen. Dit boek is de gids voor uw persoonlijke ontdekkingstocht.De auteur, prof. dr. Wim de Ridder, is futuroloog en hoogleraar toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente.

Wil je het boek lezen?De ontdekking van de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim de Ridder. Lezen De ontdekking van de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN