PIJET (Pidjet)

PIJET (Pidjet) - Lancar Ida-Bagus | Tiliboo-afrobeat.com

...ken - Pijet (Pidjet) - Boek Lancar Ida-Bagus (946386329x) ISBN: 9789463863292 - Het Boek Pijet (Pidjet) (946386329x) geschreven door Lancar Ida-Bagus bestel je op bruna ... Twitter of (@_tukang_pijet) - analitics of twitter by ... ... .nl! Pijnbehandeling, plaatselijke verlamming en pijnbestrijding middels… Pidjit, pidjet, pijit en pijid komen veel voor. Ook kun je pijat (Java en Bali) pijet of pidjat tegenkomen. Selamat datang (welkom) Evenementenoverzicht op facebook. Cis Everhard. Boeken & uitgaven 'Pitjit, De stille kracht van Indonesische massage ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ... PIJET (Pidjet) | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Cis Everhard. Boeken & uitgaven 'Pitjit, De stille kracht van Indonesische massage ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden...

INFORMATIE

AUTEUR
Lancar Ida-Bagus
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
PIJET (Pidjet).pdf

OMSCHRIJVING

Pijnbehandeling, plaatselijke verlamming en pijnbestrijding middels druk met de vingertoppen uit te oefenen op de zenuwpunten van de te behandelen lichaamsdelen volgens de oorspronkelijke Javaanse massagetechnieken. Iedereen die in het bezit is van de benodigde kennis van de anatomie en de fysiologie is in staat om heel wat verlichting te brengen aan pijnlijders door toepassing van de zenuwdrukpuntenleer van het Vishnuh-Genootschap. Men dient echter wel de methode en regels voor de drukpunten zoals gesteld is in dit boek exact na te volgen, zodat het te behandelen pijngebied veilig en eenvoudig wordt uitgevoerd. Maar ook de zenuwdrukpuntenleer kent haar beperkingen, en daar moeten wij ons van bewust zijn zodat men niet gaat denken dat het een middel is tegen allerlei kwalen.

Wil je het boek lezen?PIJET (Pidjet) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lancar Ida-Bagus. Lezen PIJET (Pidjet) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN