Nooit Meer Thuis

Nooit Meer Thuis - Ron Brus | Tiliboo-afrobeat.com

...thuis want Mama vraagt waar ik uithang Ben op zoek naar die uitgang Al moet ik daarvoor naar Duitsland Of Belgique Ik ben druk, beter bel niet De straat is blauw, net als Chelsea Maar met je vrouw maak ik selfies Dagen op de road, man, ik zie alleen hotels En ik doe dit voor mijn bro's en die drerries in de cel, free them (Free them) Terug thuis schreef ze er het boek 'Nooit meer thuis' over ... Nooit meer thuis - Posts | Facebook ... . Het boek haalde diverse keren de pers, Annelies was ook te gast in diverse radio- en tv-programma's. In een kort interview tijdens het ontbijt vertelde ze vrijuit over haar ervaringen, over de verhalen die had opgetekend en over de toestand in de landen die ze had bezocht. Recensie: Nooit meer thuis - Martine Letterie . Lily moet samen met haar ouders en haar zus noodgedwongen Indië, hun thuis, verlaten om met de MS ... Nooit meer thuis | Een weblog van Annelies D'Hulster ... . In een kort interview tijdens het ontbijt vertelde ze vrijuit over haar ervaringen, over de verhalen die had opgetekend en over de toestand in de landen die ze had bezocht. Recensie: Nooit meer thuis - Martine Letterie . Lily moet samen met haar ouders en haar zus noodgedwongen Indië, hun thuis, verlaten om met de MS ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ron Brus
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nooit Meer Thuis.pdf

OMSCHRIJVING

Een kroniek over hoe het was om te leven in gevangenschap in Nederlands-Indie in de periode van 1937-1948. Gevangen genomen door de Jappen en terecht gekomen in een van de vele Jappenkampen.

Wil je het boek lezen?Nooit Meer Thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ron Brus. Lezen Nooit Meer Thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN