Asterix - De Veldslagen

Asterix - De Veldslagen - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...x - De Veldslagen (Hardcover). Alle Gallische vrienden nu in een spectaculair 3D-boek De Galliërs en Romeinen komen tevoorschijn uit dit uniek ... Specials / Verzameling | mijn Asterix verzameling ... ... De Galliërs en Romeinen komen tevoorschijn uit dit uniek ontworpen pop-up boek over 's werelds meest geliefde striphelden. 8 spetterende gevechtscènes die in de gekende levendige en precieze stijl uit het boek spatten: de ruziënde dorpsvrouwen, de ludieke dorpsgevechten tussen de Galliërs, de aanval op het Romeinse kamp, Asterix en de piraten, iedereen in het gelid en het banket. Asterix - De Veldslagen | ISBN 9789401426961 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In ... Asterix en de veldslagen POP-UP / Specials / Verzameling ... ... . Asterix - De Veldslagen | ISBN 9789401426961 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In het dorp van de onoverwinnelijke Galliërs zijn veldslagen verheven tot nationale sport! Ruzietjes tussen de Galliërs onderling, ontmoetingen met de Romeinen of een aanvaring met de beroe...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Asterix - De Veldslagen.pdf

OMSCHRIJVING

Alle Gallische vrienden nu in een spectaculair 3D-boek De Galliërs en Romeinen komen tevoorschijn uit dit uniek ontworpen pop-up boek over 's werelds meest geliefde striphelden. 8 spetterende gevechtscènes die in de gekende levendige en precieze stijl uit het boek spatten: de ruziënde dorpsvrouwen, de ludieke dorpsgevechten tussen de Galliërs, de aanval op het Romeinse kamp, Asterix en de piraten, iedereen in het gelid en het banket. Ook de schutbladen worden door je favoriete karakters gesierd.

Wil je het boek lezen?Asterix - De Veldslagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Asterix - De Veldslagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN