Rotbanken

Rotbanken - Michiel Werkman | Tiliboo-afrobeat.com

...ken (Hardcover). Dit boek toont hoe banken en investeerders opereren én hoe u hun beslissing over krediet kunt beïnvloeden ... Rotbanken: ook de financiers van uw toekomst: Amazon.co.uk ... ... . Voor bedrijven is dat... De banken zijn er niet zo happig meer op, het financieren van ambitieuze ondernemers. Sprout ging de afgelopen weken de alternatieven langs, maar volgens Michiel Werkman kun je niet om de bank heen. De oud-bankier schreef het boek Rotbanken - over hoe je de bank voor je kunt laten werken. Die rotbanken... Erik van Valkengoed Jonge bestuurders van kleine coöperaties schrijven gastcolumns in Boerderij Weekend. ... Die rotbanken heb je nodig | Sprout ... . Die rotbanken... Erik van Valkengoed Jonge bestuurders van kleine coöperaties schrijven gastcolumns in Boerderij Weekend. Dit keer de bijdrage van Erik van Valkengoed, melkveehouder in Leusden (U.) en lid van de raad van commissarissen van ABZ Diervoeding. Als het iets is dat 'Rotbanken' d...

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Werkman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Rotbanken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek toont hoe banken en investeerders opereren én hoe u hun beslissing over krediet kunt beïnvloeden. Voor bedrijven is dat van levensbelang want zonder passende financieringsbronnen gaat zelfs het allerbeste bedrijf naar de knoppen. Lees hoe het er achter de metershoge bankmuren en aan de andere kant van de tafel aan toegaat. Doe daar uw voordeel mee!Michiel Werkman is voormalig zakelijk bankier. Vanaf de jaren '70 heeft hij diverse operationele, commerciële en leidinggevende posities bekleed. Hij was onder meer vestigingsleider bij de Amrobank en waarnemend rayondirecteur bij de VSB-Bank. Sinds 1990 werkte hij bij de Rabobank. Als Senior Accountmanager Grootzakelijk heeft hij veel ervaring met maatwerk in financieren, met 'Intensief Beheer' en 'Bijzonder Beheer'. Als ervaringsdeskundige adviseert hij ondernemers tegenwoordig hoe optimaal te anticiperen op de manier waarop banken en investeerders in financieringskwesties oordelen.

Wil je het boek lezen?Rotbanken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Werkman. Lezen Rotbanken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN