Management support - De beste versie van jezelf!

Management support - De beste versie van jezelf! - Miranda Kampers | Tiliboo-afrobeat.com

...nt support - De beste versie van jezelf! (Paperback) ... IK2 - de beste versie van jezelf - Management Impact ... . Wie je bent dat straal je uit, dus wees de beste versie van jezelf!Tobber of topper?... Maak kennis met De beste versie van jezelf Dit boek is een uitstekende gids voor vrouwen die het beste uit zichzelf en uit het leven willen halen. Het helpt je om je talenten te ontdekken en je hele potentieel te benutten. De beste versie van jezelf laat zich ook zien in hoe je de regie in je eigen loopbaan neemt. Miranda Kampers doet in samenwerking met Managemen ... Word de beste versie van jezelf - Happinez ... . Miranda Kampers doet in samenwerking met Management Support onderzoek naar hoe je je loopbaan, werk en ontwikkeling managet. Wat heb je nodig om bij te blijven en liever nog: ... Maar volgens meditatiegoeroe davidji kun je de beste versie van jezelf trainen. Gisteren was davidji in het pand van WPG uitgevers ...

INFORMATIE

AUTEUR
Miranda Kampers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Management support - De beste versie van jezelf!.pdf

OMSCHRIJVING

Wie je bent dat straal je uit, dus wees de beste versie van jezelf!Tobber of topper? Glazen plafond of carrièreboost? Vanaf nu ben je klaar met excuses verzinnen en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Maak nu zelf het verschil en geef je carrière vleugels!Met dit boek bouw je in drie stappen een sterk eigen merk en kies je voor meer plezier en energie in je werk. Het is hét boek voor de ondernemende vrouw die bewust werkt aan haar persoonlijke groei en zingeving. Je rekent af met onzekerheden en richt je op je talenten en waarden. Voel je passie, ontdek je innerlijke kracht en laat zien en horen wat jou uniek maakt.Met SuccesDagBoek In je eigen Succesdagboek leer je strategisch gebruik te maken van jouw kracht. Gedurende drie maanden bepaal je met 90 opdrachten je levensdoel, benoem je je talenten, kernwaarden én schaduwzijden en de nieer je je statement. Zo werk je iedere dag met een praktische opdracht aan jouw beste versie. Gebruik dit boek als zelfmanagementboek, ontwikkel de beste versie van jezelf en zet de stap naar je volgende functie of meer waardering. Met dit boek ga je het doen én maken!

Wil je het boek lezen?Management support - De beste versie van jezelf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miranda Kampers. Lezen Management support - De beste versie van jezelf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN