Een sterk draagvlak in 10 stappen

Een sterk draagvlak in 10 stappen - Bart Derwael | Tiliboo-afrobeat.com

...terk draagvlak in 10 stappen: participatie, stakeholdermanagement en strategische communicatie' is een must voor bestuurders en medewerkers van (lokale) overheden, organisaties en verenigingen maar zeker ook voor bedrijven en studenten ... Een sterk draagvlak in 10 stappen - Boek-plaza.nl | Boeken ... ... . 'Een sterk draagvlak in 10 stappen: participatie, stakeholdermanagement en strategische communicatie' is een must voor bestuurders en medewerkers van (lokale) overheden, organisaties en verenigingen maar zeker ook voor bedrijven en studenten. Verschijningsdatum 1-10-2015. ISBN Bestel Een sterk draagvlak in 10 stappen van Bart Derwael. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Een sterk draagvlak in 10 stappen, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | ... EEN STERK DRAAGVLAK IN 10 STAPPEN - Uitgeverij Politeia ... . Verschijningsdatum 1-10-2015. ISBN Bestel Een sterk draagvlak in 10 stappen van Bart Derwael. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Een sterk draagvlak in 10 stappen, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snell...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Derwael
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een sterk draagvlak in 10 stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Een breed draagvlak (publieke steun) is meer dan ooit een kernvoorwaarde om een beleid, project of idee duurzaam vorm te geven. Burgers, medewerkers en klanten eisen terecht en steeds nadrukkelijker hun plek op bij beslissingsprocessen van overheden, organisaties en ondernemingen. Inspraak en participatie zijn dus absoluut noodzakelijk maar niet voldoende. Draagvlakcreatie is een delicate evenwichtsoefening in strategische communicatie met belanghebbenden en vergt dus naast uitzonderlijke communicatievaardigheden ook uitstekend people management. In dit boek leveren we de bouwstenen voor succesvolle draagvlakcreatie in een logisch en helder 10-stappenplan (het MISSION-PIE-model). Voorts inspireren we de lezer met soms verrassende toepassingen van recente ontwikkelingen op het vlak van communicatie. Marketingtechnieken die gebruikt worden om merken en producten onder de aandacht van consumenten te brengen, bieden (lokale) overheden, organisaties en bedrijven volop kansen om samen met hun burgers, medewerkers en klanten te bouwen aan een sterk draagvlak voor hun beleid, project of idee. "Een sterk draagvlak in 10 stappen: participatie, stakeholdermanagement en strategische communicatie' is een must voor bestuurders en medewerkers van (lokale) overheden, organisaties en verenigingen maar zeker ook voor bedrijven en studenten.

Wil je het boek lezen?Een sterk draagvlak in 10 stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Derwael. Lezen Een sterk draagvlak in 10 stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN