Door licht verbonden

Door licht verbonden - G.L.H.M. van Loon | Tiliboo-afrobeat.com

... licht verbonden vraagt het medium Loes van Loon haar gids Hebenes het hemd van het lijf ... Door licht verbonden | Boeken ... . En hij geeft haar daar graag antwoord op via haar helderhorendheid of via automatisch schrift. Loes stelt 'gewone-mensen-vragen' , over liefde en verwachtingen, maar ook over angst en verdriet zoals bij abortus, echtscheiding, misbruik en mishandeling, zelfdoding en discriminatie, vragen die ... Door licht verbonden is zeer toegankelijk voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met een niet-tastbare wereld. Maar ook voor de spirituele meer ervaren lezer bevat dit boek veel nieuws, vooral vanw ... Door licht verbonden - G.L.H.M. van Loon | Boeken.com ... . Maar ook voor de spirituele meer ervaren lezer bevat dit boek veel nieuws, vooral vanwege de prachtige beschrijvingen van het reilen en zeilen aan gene zijde, die zo levendig en beeldend zijn dat je die wereld werkelijk voor je ziet. Door licht verbonden is zeer toegankelijk voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met een niet-tastbare wereld. Maar ook voor de spiritueel meer erva...

INFORMATIE

AUTEUR
G.L.H.M. van Loon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Door licht verbonden.pdf

OMSCHRIJVING

In Door licht verbonden vraagt het medium Loes van Loon haar gids Hebenes het hemd van het lijf. En hij geeft haar daar graag antwoord op via haar helderhorendheid of via automatisch schrift. Loes stelt 'gewone-mensen-vragen' , over liefde en verwachtingen, maar ook over angst en verdriet zoals bij abortus, echtscheiding, misbruik en mishandeling, zelfdoding en discriminatie, vragen die iedereen herkent. Hebenes geeft hier op een heel open manier antwoord op met als doel ons het gereedschap te geven voor de oplossingen. Hebenes geeft 'gewone-mensen-antwoorden', die voor iedereen te begrijpen, maar vooral ook te gebruiken zijn. Hij neemt daarbij de gelegenheid te baat om het een en ander uit te leggen over bijvoorbeeld de functie van pijn en verdriet, over omgaan met woede en agressie, over tweelingzielen, over het al dan niet bestaan van 'de hel'. Door licht verbonden is zeer toegankelijk voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met een niet-tastbare wereld. Maar ook voor de spiritueel meer ervaren lezer bevat dit boek veel nieuws, vooral vanwege de prachtige beschrijvingen van het reilen en zeilen aan gene zijde, die zo levendig en beeldend zijn, dat je die wereld werkelijk voor je ziet. (oorspronkelijke uitgave: Indigo Zeist 90-6038-494-6)

Wil je het boek lezen?Door licht verbonden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.L.H.M. van Loon. Lezen Door licht verbonden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN