De fakkel in het oor

De fakkel in het oor - Elias Canetti | Tiliboo-afrobeat.com

...i beschrijft in De fakkel in het oor de tijd tussen zijn zestiende en zesentwintigste levensjaar ... De fakkel in het oor - Elias Canetti | Boeken.com ... . Na de al zo rijke jeugdjaren wordt dit de periode in zijn leven die beslissende invloed heeft op de wording van zijn schrijverschap. De autobiografie van Elias Canetti (1905-1994) bestaat uit drie delen waarvan de Nederlandse vertalingen bij Privé-domein verschenen zijn. De fakkel in het oor, het tweede deel, is nu in een goedkopere editie te krijgen in het AP-domein.Deze reeks met interessante klassiekers (van De toverberg tot Het boek der rusteloosheid) is ee ... bol.com | De Fakkel In Het Oor, Elias Canetti ... ... .Deze reeks met interessante klassiekers (van De toverberg tot Het boek der rusteloosheid) is een mooi initiatief en de nieuwste aanwinst is zonder meer een ... De fakkel in het oor. Canetti beschrijft in De fakkel in het oor de periode die beslissend is geweest voor de ontwikkeling van zijn schrijverschap. In Frankfurt, Wenen en Berlijn studeert hij, leert hij politici en kunstenaars kennen,...

INFORMATIE

AUTEUR
Elias Canetti
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De fakkel in het oor.pdf

OMSCHRIJVING

Canetti beschrijft in De fakkel in het oor de periode die het meest van invloed is geweest op zijn schrijverschap. In Frankfurt, Wenen en Berlijn studeert hij, leert hij politici en kunstenaars kennen, leest hij bibliotheken bij elkaar, ontmoet hij meisjes en tenslotte zijn toekomstige vrouw. In 1927 is hij getuige van de arbeidersopstand in Wenen die hem de aanzet geeft tot zijn standaardwerk Massa en Macht. Aan de vooravond van het fascisme heeft Canetti een ongewoon oor voor de geluiden die het onheil aankondigen. Hij heeft een fakkel in het oor.

Wil je het boek lezen?De fakkel in het oor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elias Canetti. Lezen De fakkel in het oor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN